x15 написа:Как да си улесним живота

Това е най-голямата глупост която можете да направите!Понеже минах през тази процедура искам да кажа на хората който четат форума:
Или използвайте метода с изваждането на кормилният прът,ако решите да сменяте сами....или отидете на ключар да ви вземе 20-30лв (хем ще ви сложат изпитан клеморед,който няма да ви се наложи да сменяте след 20-30 дни)!И да се наложи,ключарят да му бере грижата!
Това с изваждане на клемореда с клещи.....(просто забравете)Клемореда се разделя на 2 и едната част си остава вътре при патрона.Другото пък с това болче показано на снимката....Клемореда има нужда да се държи от другата страна,а именно където хората са направили отвор да се закрепя!Това с това болче с голямата периферия което е показано на снимката,най-много да доведе до блокиране на патрона при подаване на контакт.И ако сте на път и сте в друг град.... Става "Добър ден!",ходи по ключари (по скоро те ще дойдат при вас,и ще ви вземат поне двойно от нормална смяна на клеморед)!
Това показва моят опит,ако някой има нещо против може да ме успори с аргументи!
Пиша за хората който четат и все още не са имали досег с това нещо наречено "клеморед" на голф 3,поло 6н,пасат....
Препоръчвам ви да ако сте замислили да сменяте сами,да си сложите нещо по хубаво.На мен ми предложиха:
-Topran 8-9лв
-Mahle 12-13лв
-ЕРА 12лв
Аз лично реших да е Mahle,защото ми според мен (за мен) най-добър вариянт.Иначе всеки сам си прави изборът,спрямо частите който е ползвал и е останал доволен/недоволен!
Успех на всички в начинанието!