didkoltd написа:Предполагам разхода ти се е вдигнал осезаемо ? Проблемите са ти поне 2 единия със сигурност е термостата,другия е или датчика за таблото или самото табло!
Разхода ми на бензин не съм засичал от 6 месеца от както съм на газ. На газ разходът е супер, но доколкото знам там датчика не играе роля. И аз си мисля, че проблема е от две места термостат и датчик или табло.
my heart iS iCe написа:Според мен, щом отваря термостата, и пуска перката, единственият проблем е в таблото, стрелката лъже, и показва неточни данни! Ако имаш време, и някой познат с голф, сменете таблата и вид дали ще има разлика!
Ако проблема е в датчика то не би трябвало да имам разлика от около 10градуса извънградско и в града. И Табло от дизел става ли? т.к. имам познат само с 1,9 ТДИ или само от бензин.
didkoltd написа:Аз пък казвам ,че има вина и ще ти кажа даже и защо.При условие ,че колата в движение тоест когато се обдухва много добре радиатора температурата пада и то с цели 10 градуса в сравнение с това когато колата се движи бавно означава точно това ,че големия кръг е постоянно отворен и антифриза минава от там постоянно.Би трябвало даже и ако колата работи на празен ход на место температурата да си отиди до 90 градуса и да се включи перката както си трябва!Нека колегата да каже как му е разхода на гориво откакто го има проблема и дали на място като работи се вдига температурата или не !
За разхода съм написал по-горе. На място вдига до 80градуса и се пуска перката, до 90 градуса неможе да стигне.
genata82 написа:Ами не трябва само да се предполага - смени термостат, ако не е значи е датчик, ако не е значи е табло и най-накрая........лош контакт на буксата![]()
Колега правил ли си нещо преди да се появи проблема? Сваляно ли е табло, сменяно ли е с друга марка или някакви подобни манипулации. Иначе най-добре пробвай с друг датчик.!
Таблото не е пипано с години.
vaiper 1 написа:1 во пищете авторите след подадените мнения кое как е за да е феар плеивиж си долния маркуч дали е топал ако не термостат и обезвъздущаване
Долният маркуч е топъл след определено време т.е. отваря някъде термостата не още в началота, а на няколко градуса.
balamata написа:Ако си стоиш в Плевен,а не в София,както си посочил ми пиши да ти услужа с датчик и за перката и с температурен!
В София съм повечето време. иначе благодаря.
Май в крайна сметка трябва да прочета във форума, от кои датчици и термостати сме най-доволни и да започна с най-лесното датчикът за температурата, ако не продължавам термостат, само се надявам да не излезне нещо друго след смяната на всички части.