Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
Какво освобождаване на напрежението колега, това да не са газове следствие на боб и леща!!!!!
Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
doaiena написа:Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
Какво освобождаване на напрежението колега, това да не са газове следствие на боб и леща!!!!!
Николай Милошев: Хубаво е, хубаво е, не говоря от чисто сеизмологична гледна точка, дори от чисто психологическа гледна точка е добре, когато човек излезе навън и подиша чист въздух, види небето, види, че се е спасил от нещо, което вече е отминало, няма нищо страшно в това. Така или иначе никой от тях не може да се върне да легне и да заспи сега.
Водещ: Абсолютно, така е, добре, 15 вторични труса с много по-слаба сила, което за вас, д-р Милошев, като специалисти означава, че не се очаква поне в голяма степен да има по-силни трусове. Дай боже да е така.
Николай Милошев: Надяваме се, че тази серия ще продължи, което ще е допълнителна индикация за това.
Водещ: Д-р Милошев, колко време горе долу продължават вторичните трусове, когато те имат затихващи функции.
Николай Милошев: Зависи от силата на земетресението, различно, тук очаквам това продължение да бъде в рамките на дни, може и на някоя друга седмица. Разбира се те ще са по-слаби и по-слаби.
Водещ: А до тогава може ли да се регистрират трусове с по-висок интензитет, а не затихващи?
Николай Милошев: Именно това се надявам, да няма трусове с по-висок интензитет и магнитуд от това, което се случи, а между затихващите може да има и малко по-силнички, които да се усетят.
Vizor написа:Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!
hooligans написа:doaiena написа:Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
Хайде не се излагай, молим тЪ
doaiena написа:Vizor написа:Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!hooligans написа:doaiena написа:Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
Офф, не знаех, че има толкова специалисти сеизмолози във форума, простете невежеството ми, отивам да разхлаба напрежението!
taku_s3 написа:Аз отивам на ОМВ на Горубляне
Благовест написа:И понеже търсенето на бензин и нафта ще се повиши-дайте да ги дигнем...(железния принцип в прословутата пазарна икономика).Да направим малко лесни пари на гърба на стресирания народ![]()
На всичко отгоре и заваля.
hooligans написа:doaiena написа:Vizor написа:Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!hooligans написа:doaiena написа:Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..
Офф, не знаех, че има толкова специалисти сеизмолози във форума, простете невежеството ми, отивам да разхлаба напрежението!
Не съм сеизмолог, но говориш пълни простотии...
Света ако се въртеше само около пърденето, би било много розово или кафево
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта