Земетресение

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Re: Земетресение

Мнениеот doaiena » Вто 22 май 2012 4:40

Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..

Какво освобождаване на напрежението колега, това да не са газове следствие на боб и леща!!!!!

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 22 май 2012 4:41

по бтв, от 10 минути извънредно!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 22 май 2012 4:41

Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 22 май 2012 4:42

doaiena написа:
Vizor написа:4.6 да е последно.. съмнява ме.. като гледам освобождава напрежението .. най-много да изпляска още една 6-чка и да лягаме да спим че ужас..

Какво освобождаване на напрежението колега, това да не са газове следствие на боб и леща!!!!!

Хайде не се излагай, молим тЪ

Red Devil
Автомобил: MK4
Двигател: ASV+

Мнениеот Red Devil » Вто 22 май 2012 4:43

Аз за щастие го усетих в движение и си викам кво й стана на тая кола сега, че се тресе така. Спирам пред една банка на бул. България, отпред някви сотаджии, аларми свирят и се усещам, вече, че не е от колата и ги питам земетресение ли има. И единия такъв - батко направо гардероба ше ти падне :lol:
Не съм виждал толкова много хора по улиците в 3:30ч

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Вто 22 май 2012 4:45

http://www.focus-news.net/?id=f21281
Николай Милошев: Хубаво е, хубаво е, не говоря от чисто сеизмологична гледна точка, дори от чисто психологическа гледна точка е добре, когато човек излезе навън и подиша чист въздух, види небето, види, че се е спасил от нещо, което вече е отминало, няма нищо страшно в това. Така или иначе никой от тях не може да се върне да легне и да заспи сега.
Водещ: Абсолютно, така е, добре, 15 вторични труса с много по-слаба сила, което за вас, д-р Милошев, като специалисти означава, че не се очаква поне в голяма степен да има по-силни трусове. Дай боже да е така.
Николай Милошев: Надяваме се, че тази серия ще продължи, което ще е допълнителна индикация за това.
Водещ: Д-р Милошев, колко време горе долу продължават вторичните трусове, когато те имат затихващи функции.
Николай Милошев: Зависи от силата на земетресението, различно, тук очаквам това продължение да бъде в рамките на дни, може и на някоя друга седмица. Разбира се те ще са по-слаби и по-слаби.
Водещ: А до тогава може ли да се регистрират трусове с по-висок интензитет, а не затихващи?
Николай Милошев: Именно това се надявам, да няма трусове с по-висок интензитет и магнитуд от това, което се случи, а между затихващите може да има и малко по-силнички, които да се усетят.

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 22 май 2012 4:47

Vizor написа:Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!

hooligans написа:
doaiena написа:

Офф, не знаех, че има толкова специалисти сеизмолози във форума, простете невежеството ми, отивам да освободя напрежението!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 22 май 2012 4:49

doaiena написа:
Vizor написа:Колега вземи научи малко терминологията преди да се изказваш неподготвен!!

hooligans написа:
doaiena написа:

Офф, не знаех, че има толкова специалисти сеизмолози във форума, простете невежеството ми, отивам да разхлаба напрежението!

Не съм сеизмолог, но говориш пълни простотии...
Света ако се въртеше само около пърденето, би било много розово или кафево mhihi

Потребителски аватар
taku_s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taku_s3 » Вто 22 май 2012 4:51

taku_s3 написа:Аз отивам на ОМВ на Горубляне :?

Сега се връщам от там...думи нямам :?
Хора по пижами слизат и зареждат,опашки на изхода и на касите.Явно всеки хваща на някъде при близки и роднини....

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 22 май 2012 4:54

Дори в училище се учи, че колкото повече слаби трусове толкова по-добре!
разбира се това не е точна наука....и си има своите толеранси

Тука в горна си полюля..но ако спях едва ли щеше да ме събуди....20 минути след 3 тоест след голямото видях може би едно семейство излязло....разходих се с колата из града не видях проблеми....полицайте разбира се готови да помогнат...отидоха и си купиха закуски да хапнат....че недей си боже тръсне по сериозно да не са гладни

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 22 май 2012 4:56

И понеже търсенето на бензин и нафта ще се повиши-дайте да ги дигнем...(железния принцип в прословутата пазарна икономика).Да направим малко лесни пари на гърба на стресирания народ :beat_butt2

На всичко отгоре и заваля.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 22 май 2012 4:59

Благовест написа:И понеже търсенето на бензин и нафта ще се повиши-дайте да ги дигнем...(железния принцип в прословутата пазарна икономика).Да направим малко лесни пари на гърба на стресирания народ :beat_butt2

На всичко отгоре и заваля.

Мда много вероятно.....има ли търсене ценета трябва да се вдигне......падне ли потреблението....трябва да се вдигне.

valku
Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI
Двигател: AFN

Мнениеот valku » Вто 22 май 2012 5:02

В Габрово в 3h точно ни разтресе, не беше нещо фрапиращо но достатъчно да ни събуди и да се стреснем. Надявам се да сте добре всички!!!

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Вто 22 май 2012 5:03

Какво да дигат :) Нали имаше пад с 30 и няколко долара на барел, в България това е 10 ст. има няма.

Няма такава пародия като Булгаристан! 2 часа и половина им отне да информират през национална медия.
Националните медии си снимат репортажи в радиус до 5 км от офиса.
Телефонните интервюта пълна скръб. Не могат да говорят, не могат да пишат.
Единствения приемлив коментар е от един сеизмолог в БАН (не този цитиран от Фикуса),
който направи добро представяне с конкретна информация. Къде, какво и колко.
Всичко останало е пълна скръб.

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 22 май 2012 5:03

hooligans написа:
doaiena написа:

hooligans написа:
doaiena написа:

Офф, не знаех, че има толкова специалисти сеизмолози във форума, простете невежеството ми, отивам да разхлаба напрежението!

Не съм сеизмолог, но говориш пълни простотии...
Света ако се въртеше само около пърденето, би било много розово или кафево mhihi

Какви глупости говоря бе, то човек да не се избъзика с някой от вас от групичката!
Заради такива типчета почти не влизам вече във форума, ако искаш да си мерим умствения багаж или друг такъв свържи се с мен!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”