vaiper 1 написа:След ремонт колата се наблюдава винаги
Факт неуспорим.Естествено е, че няма веднага да почне да издевателстваш над колата.

vaiper 1 написа:След ремонт колата се наблюдава винаги
nikson85 написа:Каналите където влизат сегментите на буталата, може да са с луфтове и в този случай се говори за износване на бутолото. Незнам кои сегменти и канали са най устойчеви , а тази компресия 10-9-11-11 нормална ли е. Май по принцип трябва да има разминаване само с 1 атмосфера по малко или повече в различните цилиндри. А ти имаш 9 на втори цилиндър, не знам , ама на голфа всичко трябва да са по 11 и 10 примерно. А знам , че ако компресията падне на 7 положението е много зле. Значе там където е 9 имаш леко износване на буталото може би , или износен клапан. Това е според мене дережето. И когато се прави основен ремонт се слагат нови гарнитури .... още една беля.
muns61 написа:nikson85 написа:Каналите където влизат сегментите на буталата, може да са с луфтове и в този случай се говори за износване на бутолото. Незнам кои сегменти и канали са най устойчеви , а тази компресия 10-9-11-11 нормална ли е. Май по принцип трябва да има разминаване само с 1 атмосфера по малко или повече в различните цилиндри. А ти имаш 9 на втори цилиндър, не знам , ама на голфа всичко трябва да са по 11 и 10 примерно. А знам , че ако компресията падне на 7 положението е много зле. Значе там където е 9 имаш леко износване на буталото може би , или износен клапан. Това е според мене дережето. И когато се прави основен ремонт се слагат нови гарнитури .... още една беля.
Никсънчо, като те знам колко си технически сведущ от оная твоята тема, спри да пишеш за неща, които не разбираш, а само четеш по форумите! Не ми се сърди, на сина ми на годините си.
4-5дена,минал съм 1 200км
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], goppa и 51 госта