Takaaa, дойдохме на това, което написах в своя първи пост в темата!
Драги ми порше, голф, инж. Николов - както си избираш, така се наричай. Толкова ли много огладня, та започна тази елементарна рекламна кампания тук? Не зная майсторите колко са останали без работа заради добавките, ама вие май сте го закършили яко. Кризата се отрази на всички, затова пак се занимавам и с бояджийски ремонти, въпреки, че се бях отказал преди - нека младите момчета търкат и лапат пепеляците. Сега шприцнах една предница и имам доста време да пиша, докато съхне.
Добавка ремонт не прави. Който не вярва, нека сам провери. Не съм против добавките, а съм против рекламирането им като панацея. Всяка фирма има добри продукти, ама да знаеш кои са. Oще 80-те години си купувах от Кореком за 20$ добавка молибден сулфид, на LIQUI MOLY, стигаше за 2 смени на маслото. Та толкоз за добавките.
Начинът ти на реклама е много елементарен, темата ти бе шита с бели конци на черен плат. Ако бях дал задачата на единайсетокласниците, дето жената им води проекта, щяха да се справят къде-къде по-добре. Поне да бе седнал да пишеш от различни компютри, ама в тая криза - от де пари за офис техника...
Поднасянето на информацията също не съответства на реалността, ама трябва да си професионалист в областта, за да забележиш бъговете.
Кой от какво разбира - това се вижда от форумната история, макар че няма универсални специалисти. Аз пиша и давам съвети в определени раздели, а където не ми е силата, само чета. Ти, или вие, от какво не разбирате, вече е ясно...
Та инж. Николов да не си играе на селски тарикат, а да си плати за реклама във форума и да си пише хвалебствия в платена тема, колкото си иска.
А, щях да забравя! Жена ми е гимназиална учителка по БЕЛ, дава уроци и може да помогне на екипа ви. Пише се РАКИИ множественото число, Ракий е центурион от римската армия, заселил се след пенсия по нашите земи и оставил поколение. Заедно с брат си Идиотий...