Въпрос за премигващи плоафони
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
radotom написа:Бе колеги, вие ебавате ли го човека или сериозно?!?
poGo отвори си плафона и размърдай малко лампичката. Окислили са се контактчетата вътре! А най-добре извади цялата крушка и с вълнено парцалче (или от дънки) лъсни металните части. И с шкурка става, даже е по-бързо, но е по-грубо.
хахаха,
аз си намествам плафона с потупване:))) и светва, просто ме мързи да го отворя...вече знам де да го ритна, даже си говорим понякога - "хайде миличко да светнем...бум, бум, ...благодаря...":)- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Бе колеги, вие ебавате ли го човека или сериозно?!?
poGo отвори си плафона и размърдай малко лампичката. Окислили са се контактчетата вътре! А най-добре извади цялата крушка и с вълнено парцалче (или от дънки) лъсни металните части. И с шкурка става, даже е по-бързо, но е по-грубо.
10Х колега, ама проблема е май някъде другаде, защото плоафоните са 2 - един в купето и един в багажника. Двата едновременно си примигваха 2-3 седмици и двата едновременно изгаснага, и двата едновременно не светнаха повече.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. Как виждаш, че и задният "мижи" в момента в който оключиш колата..
Ако прави този номер и при отворена врата, и при отваряне, то тогава много вероятно да се е затрила някъде някоя маса...
Сега си в идеална позиция.. таман не свети въобще...
което ме навежда на мисълта, да не са гръмнали вече крушките....
Ако искаш като за начало и най-лесно хвани всички бушони, вадиш слагаш обратно 1х1...
И виж каква е ситуацията..
После ако не стане нищо /много вероятно/ требе да я отнесеш на майстор, да мери гледа и чуди..
Може и модула ако имаш такъв да прави тези номера...
местя в ПОЛО раздел
Ако прави този номер и при отворена врата, и при отваряне, то тогава много вероятно да се е затрила някъде някоя маса...
Сега си в идеална позиция.. таман не свети въобще...
което ме навежда на мисълта, да не са гръмнали вече крушките....
Ако искаш като за начало и най-лесно хвани всички бушони, вадиш слагаш обратно 1х1...
И виж каква е ситуацията..
После ако не стане нищо /много вероятно/ требе да я отнесеш на майстор, да мери гледа и чуди..
местя в ПОЛО раздел
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:Как виждаш, че и задният "мижи" в момента в който оключиш колата..
В момента, в който отключа колата (централно, с дистанционното на алармата), 2-та плоафона светваха, в последствие мижаха, още докато вратите са затворени (много ме кефеше тая екстра
Но явно има някъде нещо - реле, модул и т.н., което май е сдавало багажа малко по малко до настоящия момент.
Затова бях качил темата в "Основен", защото може и други колеги с по-нови модели (Голф, Пасат) да имат такава базикня и да знаят нещо по въпроса.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”