Също и дясното огледало е ударено и то ще трябва да се смени.Добре че има пълно каско

)))
))) 

<< е много як
 << е много якkiro rachnata написа:Mного добър голф, тъкмо питах за салона?Мойте огледала са еднакви и е доста по-удобно при заден ход!Като карах други автомобили със малко огледало видях разликата и ако можеш си намери нормално.Този Castrol моята 1,8Т не го харесва много та ако имаш ядове(дано да нямаш) пробвай със друга марка!

и се чудех какво мога да направя защото ми е много трудно
 и се чудех какво мога да направя защото ми е много трудно  

S_T_I_N_G написа:kiro rachnata написа:Mного добър голф, тъкмо питах за салона?Мойте огледала са еднакви и е доста по-удобно при заден ход!Като карах други автомобили със малко огледало видях разликата и ако можеш си намери нормално.Този Castrol моята 1,8Т не го харесва много та ако имаш ядове(дано да нямаш) пробвай със друга марка!
Мерси колега
Искаш да кажеш че лявото огледало и дясното са еднакви ли ?
На мен ми е малко дясното и супер неудобнои се чудех какво мога да направя защото ми е много трудно

. Освен ако предишният собственик на колата, не е взел дясно огледало от английска кола.
 . Освен ако предишният собственик на колата, не е взел дясно огледало от английска кола.
 мерси за пожеланието
 мерси за пожеланието  

Всички ролки ремъци масла филтри са сменени
 Всички ролки ремъци масла филтри са сменени  ))
)) ))
)) ))
)) 

rs_guy написа:Най-накрая се намерихте, честито
за огледалото така и така ще го правиш, защо не вземеш голямо от англичанка
 а и още повече че няма да питам и да говоря и тормозя хората да види или да си каже мнението някой
 а и още повече че няма да питам и да говоря и тормозя хората да види или да си каже мнението някой  
  дано бързо  науча нещата
 дано бързо  науча нещата 
feniksgod написа:Утре дай боже ще минавам КАТ и ако имам време ще снимам, според мен огледалото си стой както си трябва.
Към автора. Колега я вметни няколко думи за тая промивка на мотора ? С някаква добавка ли си го правил, и ако да с каква. Аз съм със същия мотор затова ми е интересно.
P.S Аз си взех колата също на скоро, но реших да взема кола на малко км.(мили).При мен колата от 2009 година не е карана, и маслото беше грес направо, та ме посъветваха за някакви добавки, сподели ако може при тебе какво чистене на мотора имаш ?

знам че ми разправяше че маса чернила и мръсотия са изкарали ако искаш ще го разпитам и ще ти кажа
 знам че ми разправяше че маса чернила и мръсотия са изкарали ако искаш ще го разпитам и ще ти кажа  
  а иначе Зверчето ти е супер
 а иначе Зверчето ти е супер  ))) красота
))) красота  ) ))
 ) ))  
Потребители, разглеждащи този форум: MamaMy и 50 госта