Също и дясното огледало е ударено и то ще трябва да се смени.Добре че има пълно каско

kiro rachnata написа:Mного добър голф, тъкмо питах за салона?Мойте огледала са еднакви и е доста по-удобно при заден ход!Като карах други автомобили със малко огледало видях разликата и ако можеш си намери нормално.Този Castrol моята 1,8Т не го харесва много та ако имаш ядове(дано да нямаш) пробвай със друга марка!
S_T_I_N_G написа:kiro rachnata написа:Mного добър голф, тъкмо питах за салона?Мойте огледала са еднакви и е доста по-удобно при заден ход!Като карах други автомобили със малко огледало видях разликата и ако можеш си намери нормално.Този Castrol моята 1,8Т не го харесва много та ако имаш ядове(дано да нямаш) пробвай със друга марка!
Мерси колега![]()
Искаш да кажеш че лявото огледало и дясното са еднакви ли ?
На мен ми е малко дясното и супер неудобнои се чудех какво мога да направя защото ми е много трудно
![]()
rs_guy написа:Най-накрая се намерихте, честито
за огледалото така и така ще го правиш, защо не вземеш голямо от англичанка
feniksgod написа:Утре дай боже ще минавам КАТ и ако имам време ще снимам, според мен огледалото си стой както си трябва.
Към автора. Колега я вметни няколко думи за тая промивка на мотора ? С някаква добавка ли си го правил, и ако да с каква. Аз съм със същия мотор затова ми е интересно.
P.S Аз си взех колата също на скоро, но реших да взема кола на малко км.(мили).При мен колата от 2009 година не е карана, и маслото беше грес направо, та ме посъветваха за някакви добавки, сподели ако може при тебе какво чистене на мотора имаш ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта