rough написа::Mr Green Fun
Ехеее...искам и аз такъв

rough написа::Mr Green Fun
policevidin написа:НО балансиран ли е? И кажи какво са ти впечетленията от него
judasss написа: тва не е ли прекалено бе колега ?
Antracid написа:ииии специално за визорчетосега за 3ти сменям маховик ко викаш да извадя вала да го балансирам
като питаш компетентните хора и после драскаш тука земи ги слушаи малко като ти обясняват
Juiced написа:Много се чудя не може ли с някакъв друг вал да отида да я балансират. Да си взема един от морга само за целта, и да не разглобявам моята кола най-вече?
judasss написа:Аз пък имам едно питане , евентуално при не добре балансиран маховик - няма ли да се усетят вибрации от мотора и неспокойно работене и тресене ? Мисълта ми е че просто няма да се откъсне от вала и да станат тез поражения лошите ?
Antracid написа:ииии специално за визорчетосега за 3ти сменям маховик ко викаш да извадя вала да го балансирам
като питаш компетентните хора и после драскаш тука земи ги слушаи малко като ти обясняват
pe6kata написа:Абе що се превземате такива...
Колите дето са демпферни маховици и при тях той е консуматив, да не би да вадят вал и да балансират. Или пък смениш било то само вал или само маховик от друга кола и трябва да ходиш на баланс ли?!
когато и вала и маховика са балансирани,всеки поотделно, а те са така, няма откъде да доиде биене при сгобяването им.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта