Stivi написа:Мисля че е крайно време всички теми за " мерене на пишките" да се заключват своевременно защото всичко е недоказуемо и в сферата на вероятностите и обикновенно води до конфронтация. Не че не съм се изказвал по подобни теми,но мисля че не само на мен ми е писнало да чета глупости!
SLO написа:А ти пич що не потърсиш пролема при теб,туку що гледах още 2 пасата едния 1.9 тди 110к.с. 00г. а другия 1.8 бензинка 99г. и двата са разграфени до 260км/ч.Или при теб всичко е наред!?!?!
Rabbit_TDI написа:Не може така да се разбере просто защото обортомера примерно на мен ми е разграфен до 4500 об. ,ама няма колата как да ги направи на 5-а при условие че максималната и мощност е на 4000-освен по нандолнище деОсвен това километражите си имат солидно отклонение до 10-15км./ч.И пак повтарям идеята на темата е да се разбере как се държат колите при висока скорост-в смисъл обороти и т.н. и колко е нормално да показва скоростомера ,а не да се мерят........От там на татак на всеки на когото му показва доста повече или доста по-малко трябва да търси причините
niikoo_1 написа:А при вас с ТДИ-та е нормално да има разлики, без да се обиждат някои от колегите читавите ТДИ-та са доста малко (говоря предимно за по старите такива Голф МК3, Венто и т.н) на кой не му надува турбината, на другия му изпуска гейта, на третия ГНП-то не в час и хиляда такива простотии
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 67 госта