-добро чувство за хуморпо-лесно е да сложиш газова уредба!

pichaga е написал:

"харчи около литър на 90 минути и коси като изоглавена"
-добро чувство за хуморпо-лесно е да сложиш газова уредба!
"харчи около литър на 90 минути и коси като изоглавена"
valsn написа:Все още решението не е взето . В Mr.Bricolage един агент фанатично ме убеждаваше в предимствата на ето този модел на Partner B 250 B с характеристики :
http://prodilar.com/210-Posledno-razglezdani
Някой има ли опит с тях?
velinsl написа:За малък терен си търси електрическа и четириколесна, за да може да коси равномерно. Става и по-красиво плюс това. С тези "носимите" е много трудно заравняването върховете на тревата.
Задвижването е с ВАЛ , не със жило
kris11 написа:velinsl написа:За малък терен си търси електрическа и четириколесна, за да може да коси равномерно. Става и по-красиво плюс това. С тези "носимите" е много трудно заравняването върховете на тревата.
Ако искам мога да бръсна тревата до почвата с кордата. На подържано място като махна ножа за рязане на кордата -праскам с корда 50-50 см в радиус / т.е. 1-1,2 в диаметър/
velinsl написа: Не споря, че с твоята косачка в подържана почва може да сече и дървета. Въпросът е, че като ти е равен терена с четириколесната косачка(независимо бензин или ток) след като окосиш като погледнеш от страни тревата е равна(като проскост), а не нащърбена като в една стара реклама на фанта.
dinobg написа:ако може малко инфо за тези китайчета RAIDER RD-GLM01
pti4ko написа:здравей колега,само да кажа нещо за бензиновите коси(така се водят въпросните тримери),аз имам райдар купуван от практис за 148.90,мога да ти кажа че тая косачка не отстъпва по нищо на марковите коси,с изключение на колана,наистина е неудобен,но за работа е бомба,главата и е японска,не е със жило а с шестограм,разглобяема е през средата и се събира в багажника на поло 2.много съм доволен от нея и при положение че аз ходя и по съседите да кося,че да искарам някой лев докат съм отпуска.купи си такава според мен няма да съжаляваш,а относно колана си купи един на щил за 40-50 лв и си гледай кефа,но по добре колан за 50 отколкото машинка за 1200 лв.това е мое мнение но до сега сам укосил доста трева със него и дай боже нямам и дано да нямам проблеми с нея.
машината се продава с 1-нож и 1-глава за корда и 2 год гаранция
П.П.-винаги карай машината с хубаво двутактово масло само на Хускварна или на Щил,другите масла при високи обороти нямат необходимото мазане
но това съединение на двете части на вала е много слабо направено,лесно се разбива застопоряващото щивтче и по време на работа постоянно иска да се саморазглабя,проблема е оправен със две здрави скоби,а в полеви условия може да се използва и техническа връв..т.е тел,пак върши работа,от многото напъни и вибрации
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта