днес 16:20ч. кръстовището на сливница след к.величков!!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

днес 16:20ч. кръстовището на сливница след к.величков!!!

Мнениеот evgenyh » Съб 21 окт 2006 18:13

днес 16:20ч. кръстовището на сливница след к.величков - един чисто нов меган се беше размазал в бетонните колци на тротоара, ама много яко... други коли нямаше.

Та мисълта ми е, тоя май доста бъзо е карал за да се омаже така, на празен булевард, абе хора, с две думи, КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 21 окт 2006 18:45

Мда,втората за днес там... :shock
Преди Мегана един Олтсид или там както е гушна колците... :wink:
Тея колци там ги сменяват през 2-3 дни....

Потребителски аватар
boywalking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boywalking » Съб 21 окт 2006 19:16

Значи въпросното произшествие незнам в колко часа е станало, но днес около 15:30-16:00 минах от там и като видях как се беше размазал мегана, ми стана лошо направо и отбих да видя какво е станало,.... нямаше полиция, нито линейка, а и собственик не видях,... направих 2-3 бързи снимки стелефона (с много лошо качество), но за момента няма как да ги кача, ще се постарая и до утре на обяд мога да кача,.. искам да кажа, че гледаката беше ужасяваща като видях през какво е минала колата,... беше "отпрала" 4 или 5 колчета който са яко масивни, а в последното така се беше врязал, че направо двигателя беше вкаран в купето,... по цялата улица в диаметър от 10-15метра имаше парчета от пластмаса, тенекия и стъкло,... Аз преди около месец имах подобно произвествие,... с едно такси и ми стана направо болно от гледаката на размазана кола, дано на собственика да му няма нищо и да си е жив и здрав, останалото е купчина желязо...
Карайте внимателно и не се забравяйте с високите скорости.
Лека вечер

Последна промяна от boywalking на Нед 22 окт 2006 1:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gsb » Съб 21 окт 2006 20:26

Грешите - има и втора кола - едно Ауди 80 яйце - без предница след удара! Май не сте забелязали и антифриза дет се е разлял по средата на шосето! там си се удрят като за световно - непрекъснато става така, щото всички са тарикати и искат на жълто да минат! :evil:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 21 окт 2006 20:31

gsb написа:Грешите - има и втора кола - едно Ауди 80 яйце - без предница след удара! Май не сте забелязали и антифриза дет се е разлял по средата на шосето! там си се удрят като за световно - непрекъснато става така, щото всички са тарикати и искат на жълто да минат! :evil:

щом искат да минат на жълто явно и самия светофар не е нещо наред или? Все пак има 2-3 секунди след като загасне жълтото по големите кръстовища ако не греша....дано няма пострадали :?

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 21 окт 2006 22:15

За да се спрат катастрофите там,
трябва да има отделен светофар за ляв завой.. :evil:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 21 окт 2006 22:22

може и да е имало, ама аз като минах нямаше нито ауди, нито пластмаси, нито антифриз - явно вече са го били вдигнали и са поразчистили :?:
иначе там пресичат с ляв завой, докато направо е зелено, за това стават калабалъци - аз редовно минавам с клаксон и дълги още от далече :idea:

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Нед 22 окт 2006 0:46

evgenyh написа:може и да е имало, ама аз като минах нямаше нито ауди, нито пластмаси, нито антифриз - явно вече са го били вдигнали и са поразчистили :?:
иначе там пресичат с ляв завой, докато направо е зелено, за това стават калабалъци - аз редовно минавам с клаксон и дълги още от далече :idea:

Е как така ве? Аз се минах от там и всичко си седи-парченца от стъкла,брони и т.н :shock :?

Върни се в “Пътеводител”