днес 16:20ч. кръстовището на сливница след к.величков - един чисто нов меган се беше размазал в бетонните колци на тротоара, ама много яко... други коли нямаше.
Та мисълта ми е, тоя май доста бъзо е карал за да се омаже така, на празен булевард, абе хора, с две думи, КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!
днес 16:20ч. кръстовището на сливница след к.величков!!!
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи въпросното произшествие незнам в колко часа е станало, но днес около 15:30-16:00 минах от там и като видях как се беше размазал мегана, ми стана лошо направо и отбих да видя какво е станало,.... нямаше полиция, нито линейка, а и собственик не видях,... направих 2-3 бързи снимки стелефона (с много лошо качество), но за момента няма как да ги кача, ще се постарая и до утре на обяд мога да кача,.. искам да кажа, че гледаката беше ужасяваща като видях през какво е минала колата,... беше "отпрала" 4 или 5 колчета който са яко масивни, а в последното така се беше врязал, че направо двигателя беше вкаран в купето,... по цялата улица в диаметър от 10-15метра имаше парчета от пластмаса, тенекия и стъкло,... Аз преди около месец имах подобно произвествие,... с едно такси и ми стана направо болно от гледаката на размазана кола, дано на собственика да му няма нищо и да си е жив и здрав, останалото е купчина желязо...
Карайте внимателно и не се забравяйте с високите скорости.
Лека вечер
Карайте внимателно и не се забравяйте с високите скорости.
Лека вечер
Последна промяна от boywalking на Нед 22 окт 2006 1:15, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
gsb написа:Грешите - има и втора кола - едно Ауди 80 яйце - без предница след удара! Май не сте забелязали и антифриза дет се е разлял по средата на шосето! там си се удрят като за световно - непрекъснато става така, щото всички са тарикати и искат на жълто да минат!
щом искат да минат на жълто явно и самия светофар не е нещо наред или? Все пак има 2-3 секунди след като загасне жълтото по големите кръстовища ако не греша....дано няма пострадали

-
- Автомобил:
- Двигател:
evgenyh написа:може и да е имало, ама аз като минах нямаше нито ауди, нито пластмаси, нито антифриз - явно вече са го били вдигнали и са поразчистили![]()
иначе там пресичат с ляв завой, докато направо е зелено, за това стават калабалъци - аз редовно минавам с клаксон и дълги още от далече
Е как така ве? Аз се минах от там и всичко си седи-парченца от стъкла,брони и т.н