Свирката и алармата в една кутия ли са или отделни ???
Най-често свирката е с четир транзистора и два по два от тях изгарят !
Трябва да се отвори и да се сменят !!!! Ако искаш пиши на лични !
предполагам че може да е интересно и за другите - затова ще пиша тука де да ги търся тези транзистори? нямам никаква идея? да не е при предпазителите? има една квадратна кутия, предполагам че тя е алармата. друго инфо не се сещам...
Е щом тук ще е интересно добре !
Там от където ти свири , имаш един динамичен говорител или пиезо пластина !! Всъщност тези транзистори са ти усилвателя на свирката !!
Ми пробвай дали е здрава сирената.
Режеш кабела за +, откачаш масата (най-вероятно с болт и гайка...).
Носиш си я в къщи на топло.
Взимаш едно трнсформаторче и й пускаш 2-3 волта.
Аз пък имам следния проблем : лятото като е много топло на вън и колата като е загряла и пусна алармата тя започва да пищи без да съм докоснал колата. И аз трябва по някакъв начин да оправям тази тъпанарщина.
на мен ми се е случвало като мина през локва и алармата ми да заглъхва едвам се чува и след два-три дни се оправя явно като изсъхне ама незнам при теп щом изобщо не функционира
Щом алармата ти работи най вероятно не ти е в ред пищялката.Пробвай я в къщи ако не става иди на сервиз.но най вероятно е от нея.Друг вариант е да си пуснеш алармата отваряш вратата и си премери напрежението което ти идва на свирката и ще разбереш проблема