Колеги, моля за помощ ако някой е имал същия проблем с Golf3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
audiquattro
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги, моля за помощ ако някой е имал същия проблем с Golf3

Мнениеот audiquattro » Чет 07 юни 2012 22:32

Да колега трети стъпков мотор слагам, гледам че си от Шумен ходих при Петър Тока той я закача на компа си и той и слага реле за ресет на ламбдата каза че от друго няма нужда! Всичко по колата си работи както трябва и той се чуди защо ги прави тези номера! Консултирах се и с един гзаджия Пламен Коев - до басейна работи и той е на същото мнение че не трябва да се пипа нищо. От време на време ресет и това е! :beer

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пет 08 юни 2012 6:55

Колега,именно ПламЕН Коев ми сложи ламбда емулатор на времето,а после ме светна за ресета на компа понеже трупаше грешки и моя комп.По пътя на логиката предположи че е от дюзата,въпреки че имах реле и на нея.....Та след ламбда емулатора и продължаването на трупане на грешки,той каза че ресетвал комповете така,както ти описах по-преди.И проблемите ми с грешките изчезнаха.
Много трябва да го мързи,за да ти каже да ресетваш от време на време вместо да ти го ресетне за постоянно компира.Иди при Динко на 5-ти полк и му кажи,че искаш ресет реле на компа.С това сагата ще приключи.И не се оставяй да те командват-казваш какво искаш и си настояваш твоето.Щом проблема ти е от грешка,искай ресет реле.Ако пък ти е чак толкова невъзможно да обясниш или да ходиш,описъл см ти как се прави бабешката.

Потребителски аватар
audiquattro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiquattro » Сря 20 юни 2012 16:50

Така и ще направя колега ще отида да се разбера с Пламен че ми омръзна да сменям стъпкови мотори и да давам сума ти пари за тях. Мисля че с Пламен ще се разберем! Благодаря ти все пак за помощта и насоките по въпроса! :beer

Последно избутана от audiquattro на Сря 20 юни 2012 16:50.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”