Колеги, моля за помощ ако някой е имал същия проблем с Golf3
- audiquattro
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, моля за помощ ако някой е имал същия проблем с Golf3
Да колега трети стъпков мотор слагам, гледам че си от Шумен ходих при Петър Тока той я закача на компа си и той и слага реле за ресет на ламбдата каза че от друго няма нужда! Всичко по колата си работи както трябва и той се чуди защо ги прави тези номера! Консултирах се и с един гзаджия Пламен Коев - до басейна работи и той е на същото мнение че не трябва да се пипа нищо. От време на време ресет и това е! 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Колега,именно ПламЕН Коев ми сложи ламбда емулатор на времето,а после ме светна за ресета на компа понеже трупаше грешки и моя комп.По пътя на логиката предположи че е от дюзата,въпреки че имах реле и на нея.....Та след ламбда емулатора и продължаването на трупане на грешки,той каза че ресетвал комповете така,както ти описах по-преди.И проблемите ми с грешките изчезнаха.
Много трябва да го мързи,за да ти каже да ресетваш от време на време вместо да ти го ресетне за постоянно компира.Иди при Динко на 5-ти полк и му кажи,че искаш ресет реле на компа.С това сагата ще приключи.И не се оставяй да те командват-казваш какво искаш и си настояваш твоето.Щом проблема ти е от грешка,искай ресет реле.Ако пък ти е чак толкова невъзможно да обясниш или да ходиш,описъл см ти как се прави бабешката.
Много трябва да го мързи,за да ти каже да ресетваш от време на време вместо да ти го ресетне за постоянно компира.Иди при Динко на 5-ти полк и му кажи,че искаш ресет реле на компа.С това сагата ще приключи.И не се оставяй да те командват-казваш какво искаш и си настояваш твоето.Щом проблема ти е от грешка,искай ресет реле.Ако пък ти е чак толкова невъзможно да обясниш или да ходиш,описъл см ти как се прави бабешката.
- audiquattro
- Автомобил:
- Двигател:
Така и ще направя колега ще отида да се разбера с Пламен че ми омръзна да сменям стъпкови мотори и да давам сума ти пари за тях. Мисля че с Пламен ще се разберем! Благодаря ти все пак за помощта и насоките по въпроса! 

Последно избутана от audiquattro на Сря 20 юни 2012 16:50.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”