Станимир 45 написа:Някви неестествени звуци откъм компресора да се чуват (стържене ,тропане)?
Ммм... не или тъй казано ремъка малко свиреше (стегнаха го малко и се оправи, но сиг. ще трябва да се смени).
Благовест написа:Тази тръбичка,която са ти сменили редуцира налягането на фреона,а наличието на стружки не е добър показател...
А това,че има налягане,пък не охлажда-може да е фреон-менте.
Можеш да се обърнеш към нашето гуру в климатичните системи-zfa159

Ами те зареждат целия град дето се вика (Свиленград) и надали е заради това (преди зареждането си имаше фреон около 500гр. и пак не можеше да охлажда).
pe6kata написа:здр. тия дето са ти пипали колата, какво обяснение ти дадоха за неработещия ти климатик, взе пак са ти взели парите, а резултат няма?
Кое налагане е добре- това на рабнотеща система или в покой? Има голяма разлика
пипни си дебелата тръба, без значение къде, трябва да е студена. Тънката тръба трябва да е от топла до гореща, или пък кондензатора(климатичния радиатор). Това означава, че разгледана като хлдаилник, системата работи.Няма ли загряване, означавва че компресора не нагнетява.
С тия стружки не е добре работата, да знаеш
Не знам, ще те излъжа дали в покой или работеща, но тази дебелата съм забелязал ще направо е "изпотена" т.е. студена е при допир, а за другата не съм я барал за да видя състоянието й.
Утре един каза, че ще го види и каза, че имало вариант да смесва топлия със студения въздух (първо ме пита дали духа топло и му отговорих, че духа) и оттам да бил проблема, но...
Евентуално ако ония утре не намери нищо/не го оправи,, в събота ще ходя към София и може се свържа с zfa, разбирра се ако на него ще му е удобно да му хвърли едко око:.