azrod написа:А масата на ремаркето надвишава ли 750 кг ? Някакви документи за него ?
Не . По-малко от 750 кг е.
azrod написа:А масата на ремаркето надвишава ли 750 кг ? Някакви документи за него ?
),а след като изтече гражданската,няма да я карам,докато не намеря пари да си направя нова.Въпроса ми е какво се прави от тук нататък?Трябва ли да се спира колата от движение и дължат ли се някакви пари,затова че си без застраховка,предвид,че колата не се кара,че сега чета,че щели да звънят и да пращат писма на хората,които не са си подновили застраховките,което за България звучи странно.Но ако примерно другия месец ида да си направя застраховка,да знам какво да очаквам.rusa_furia написа:Колеги,незнам дали тук е мястото да питам,но при мен проблема е следния.От 7 месеца съм без работа,дължа вече над 300лв и няма абсолютно никакъв вариант от къде да намеря пари,а гражданската на голфа беше до 07.06.2012г. включително.Колата стои пред вкъщи и се кара предимно из града,че няма и винетка (кризата е пълна),а след като изтече гражданската,няма да я карам,докато не намеря пари да си направя нова.Въпроса ми е какво се прави от тук нататък?Трябва ли да се спира колата от движение и дължат ли се някакви пари,затова че си без застраховка,предвид,че колата не се кара,че сега чета,че щели да звънят и да пращат писма на хората,които не са си подновили застраховките,което за България звучи странно.Но ако примерно другия месец ида да си направя застраховка,да знам какво да очаквам.

didkoltd написа:rusa_furia написа:Колеги,незнам дали тук е мястото да питам,но при мен проблема е следния.От 7 месеца съм без работа,дължа вече над 300лв и няма абсолютно никакъв вариант от къде да намеря пари,а гражданската на голфа беше до 07.06.2012г. включително.Колата стои пред вкъщи и се кара предимно из града,че няма и винетка (кризата е пълна),а след като изтече гражданската,няма да я карам,докато не намеря пари да си направя нова.Въпроса ми е какво се прави от тук нататък?Трябва ли да се спира колата от движение и дължат ли се някакви пари,затова че си без застраховка,предвид,че колата не се кара,че сега чета,че щели да звънят и да пращат писма на хората,които не са си подновили застраховките,което за България звучи странно.Но ако примерно другия месец ида да си направя застраховка,да знам какво да очаквам.
Щом не я караш няма проблеми ,спокойно !
ivo_555 написа:Абе колега, така е по закон хич, ама да не ти пука за тоя закон, няма да си първия без да си плаща ГО, просто наистина не я карай и това е. Всички сме били така, и аз имам една Жипка, ама карам само лятото с ГО за 6 м., все още не се появила силата да ме накара да плащам целогодишно! Още не съм чул да има глобен служебно, че няма гражданска!

Rqhovo написа:Получих писно от НАП,че дължа 20 лв за фиш от 2009.Аз тоя фиш със сигурност съм го платил ама нямам бележката,някъде съм я изгубил.Какво следва сега пак ли трябва да го плащам.Тея фишове нямат ли давност.Проблема не е в 20-те лева ,а в това че пак трябва да плащам нещо вече платено.Дали в банките пазят някакъв архив и да си изкарам бележка ,че съм платил или да не правя нищо.

Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта