Здравейте, колата е Голф 4 1,8Т 150 коня с чип ( от скоро ) и на бензин колата е ОК . Сложих й ГИ БЛУЕМЕК като я купих и вървеше добре ( настройките на ГИ я захранваха и правеше 0,6 ) . Турбото май беше тръгнало още тогава и сега смених турбото с по голямото KO3S с мисълта да я чипна ( но си беше сток само че с KO3S ). С новото турбо надуване на 0,6 но като пуснех газовата и колата влиза в сервиз , а настройките бяха същите . Като изтриех от компа грешката турбото се оправяше , ама не се сетих тогава само на бензин да я покарам известно време и да разбера дали е от газовата или за това , че няма нов софт (чип). Поразпитах и ми казаха , че намала чип и затова правела така и я чипнах , обаче проблема си остана. Покарах я известно време само на безнин като е чипната - никакъв проблем. И отидох в Аргус (Люлин) кадето е монтирана газовата , човека я настрой и покарах известно време ( нещата уш бяха ок ) но в момента пак проблема остава и вече незнам какво да правя . Ходих пак и искат да ходя на ком. диагностика , а на безнин колата е се едно ритната отзад и няма тоя проблем с 1,2 бара . И другото което се изпусна пичагата , че неразбирал от турбо коли

Като я закачих на лаптопа ламбда сондата бачка на 25% като е на газ ( на бензин е ок -10% ), а и сега с новите настройки на ГИ-то турбото бачка , изведнъж вече спира и му трябва ден или два и изненадващо се пусне , ту пак не бачка и така отново ,а и харчи повече

И възможно ли е да се настрой да харчи към 10-11 градско и кън 7 извън при нормално каране на газ

Мерси Предварително . Поздрави !

2 Faults Found: - като се появи 2рата грешка сече турбото и преди докато не се изтриеше от ваг компа не тръгваше турбото , но нещо сега след новата настройка ту има турбо , и малко я покарам и пак спира турбото и влеза в сервиз

00561 - Mixture Adaptation
14-00 - Adaptation Limit (Add) Exceeded
00561 - Mixture Adaptation
12-00 - Adaptation Limit (Mul) Exceeded
Readiness: N/A
А забравих да кажа , че сега се захранва горе-долу добре при +1 бар на газ грубо , не прехвърля от газ на бензин и върви почти като на бензин , ама нещо я спъва и вкарва в сервиз
Ще се радвам , ако някой ми помогне и ми препоръча качествен автогаз сервиз за настройка на ГИ-то