Изскам да се изкажа освен като шофьор и като колоездач, защото карам редовно колело, както и цялото си детство изкарах на колело!
Никой шофер не се съобразява с велосипедиста... съответно велосипедиста става наглец в очите на шофера. Шофера почва да прави сечено на велосипедиста с което го научава и той да бъде нагъл!
Цялата работа идва от злобата и нетърпимостта ни един към друг. Факт е, че велоалеи нямаме, но в ЗДП има правила за велосипедистите. Не един и два пъти са ми бибиткали и псували шофери за това, че просто карам колело... ама нищо вповече. Не мога да съм бърз колкото тях, максимално съм прибран в дясно, но и така им преча. Онзи ден един два пъти ме нахрани. Значи един път ще ми кипне и ще стане грозно.
Дадох И знак и тя взе та зацепи. Както и да е. Винаги ние пречим на шофьорите, като сме на тротоарите, пречим на пешеходците, да летим ли?! Мен не ми дреме, карам си на платното, който иска да ми свири, аз съм си в правото! Ако някой е много смел, да слезе, чакам го с гедоре и камък 27мм!