проблема е следния изчетох де що има схеми на климатроници за всички модели излизали някога голф тройки
всички схеми са еднакви с малки корекци да бъдем точни една спрямо друга и с малки несъответсвия спрямо оригиналното изпълнение
въпроса ми е следния имам 4 компонента които не мога да намеря къде се намират физически по схемата също така имам една голяма букса с 12 пина за която нямам кабел , въпросът ми е какво захранва тя и къде се намират частите които се захранват от нея
ето компонентите
М116 - AC/heater fascia flap motor, centre
R90 - AC/heater fascia flap rheostat, centre
M51 - in-car temperature sensor blower
B37 - in-car temperature sensor
ако някой знае и е присаждал климатроник скоро нека каже какво е вързано към тая букса и къде се намира щото май не е по кюмбето
окабеляване на климатроник за голф 3
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: окабеляване на климатроник за голф 3
Ако садиш Диавия-имам схема,ако е необходимо ще я кача.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Тези 4-те дето ги търсиш стоят на централната духалка при голф 3. Тя няма нищо общо със версията без климатроник.Реално търсиш 3 компонента а не 4 едното е централната клапа за обдухване в нея има моторче и потенциометър свързан към врътката за затваряне на централната клапа за да мести клапата. Датчика за температура на въздуха в купето пък е този който е от две части датчик и моторче което го обдухва.
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
много благодарности на колегата "znainainai" за изчерпателния отговор
за съжаление сега трябва да намеря централната духалка с тези компоненти и кабелите към нея
някой ако предлага, продава или просто разполага и може да помогне с някоя снимка да видя какво представлява нека пише , благодаря на всички отзова ли се
за съжаление сега трябва да намеря централната духалка с тези компоненти и кабелите към нея
някой ако предлага, продава или просто разполага и може да помогне с някоя снимка да видя какво представлява нека пише , благодаря на всички отзова ли се
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Тази букса отива в бушонерата трябва да смениш и един или два снопа от вътрешната инсталация и тази която търсиш е точно в единия сноп!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”