Boro написа:MITKO_DVD написа:Колега евала за клипа,признавам че не съм гледал това състезание през '88,но кжо да се прави тогава беха други времена,съжалявам
Ура, един разкаял се!!!
Шумахер - никога няма да има такъв пилот
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Гоооолямо четене падна ,очите ми станаха на баници докато изчета всичко.Сигурен съм ,че съм пропуснал нещо ,но с риск да повторя някои колега ще си кажа мнението.
Всички пишат "мразя Шумахер" и когато ги питаш защо го мразите ами ударил Хил.Е искам да ви питам Вие никога ли не сте правили нещо за което после да съжалявате.Наистина станал световен шампион ,но единствения ви довод не е достатъчен да оплюете такъв пилот и такъв човек.Сега се почва с "Абе какав човек бе?".Ами ще ви кажа и това ,че иска да побеждава и мачка всичко по пътя си към победата не го прави лош човек.Абе хора вие Садам Хюсеин и Усама не плюете толкова бе а те избиха сума ти народ.Лошия Шумахер ви е в устата ,дето взел ,че се ударил в Хил.Еми да ако не се беше ударил можеше и да спрат войните по света да няма ,глад и болести и всички богаташи да си дарят парите за благотворителност.Аре стегнте се малко.Как можете да плюете човек който си е дарил 1/10 от парите за благотворителност.Който е добър баща и съпруг.Но не вие си знаете пилето е боклук.Ударил се е в Хил.Искам да ви попитам ,нямаха ли възможност да завоалират нещата и все някои да се прасне в Алонсо.Можеха ,но не го направиха.И Ферари и Шумахер завършиха сезона така ,че титлата на рено и Алонсо се писа само в Франция и Испания ,навсякаде имаше само похвали кум Шуми.Само погледнете как се отблагодаряват конкурентите от БМВ на Шуми и ако не ви хване срам.Значи на скоро са ви оперирали от срам.
Всички пишат "мразя Шумахер" и когато ги питаш защо го мразите ами ударил Хил.Е искам да ви питам Вие никога ли не сте правили нещо за което после да съжалявате.Наистина станал световен шампион ,но единствения ви довод не е достатъчен да оплюете такъв пилот и такъв човек.Сега се почва с "Абе какав човек бе?".Ами ще ви кажа и това ,че иска да побеждава и мачка всичко по пътя си към победата не го прави лош човек.Абе хора вие Садам Хюсеин и Усама не плюете толкова бе а те избиха сума ти народ.Лошия Шумахер ви е в устата ,дето взел ,че се ударил в Хил.Еми да ако не се беше ударил можеше и да спрат войните по света да няма ,глад и болести и всички богаташи да си дарят парите за благотворителност.Аре стегнте се малко.Как можете да плюете човек който си е дарил 1/10 от парите за благотворителност.Който е добър баща и съпруг.Но не вие си знаете пилето е боклук.Ударил се е в Хил.Искам да ви попитам ,нямаха ли възможност да завоалират нещата и все някои да се прасне в Алонсо.Можеха ,но не го направиха.И Ферари и Шумахер завършиха сезона така ,че титлата на рено и Алонсо се писа само в Франция и Испания ,навсякаде имаше само похвали кум Шуми.Само погледнете как се отблагодаряват конкурентите от БМВ на Шуми и ако не ви хване срам.Значи на скоро са ви оперирали от срам.
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
kolgo написа:В неделя очаквах поредната подлост, добре че нямаше възможност.
Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки. Евалата, че се маха!!! Ама като го гледам каква е гад, най-много да се върне, щото не се е наситил
Иначе догодина ще е мнооого по-интересно: Алонсо, Кими, Маса... Сега става интересно
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Smeagol написа:kolgo написа:В неделя очаквах поредната подлост, добре че нямаше възможност.
Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки. Евалата, че се маха!!! Ама като го гледам каква е гад, най-много да се върне, щото не се е наситил
Иначе догодина ще е мнооого по-интересно: Алонсо, Кими, Маса... Сега става интересно
Ето такива псевдо фенове като тебе ме карат да боготворя Шумахер още повече.Бил изхвърлил Фиси от пистата.Да не се разплачеш.Като кара бавно и се прави на отворен като го засича е така да ходи на екскурзия по тревата.Ама трябваше и Алонсо да го уреди с една екскурзия.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Smeagol написа:Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки.
Я пак? Поясни, че не разбрах кой точно имаш предвид?
Ако смяташ, че Шумахер е изхвърлил Фиси, много ми се ще да уредиш нещо като очна ставка с "изхвърления" или поне да гледаш този епизод от състезанието още няколко пъти! Че той Шумахер беше на поне 10 метра зад Фисикела!!?!? Как да го направи??
Това, че Фисикела не удържа колата на тази скорост...
ми може да е проблем на гуми, може на умения, може и на нерви да е проблем, но не е проблем на Шумахер!- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ам-гъл я да те питам нещо.Като толкова много се оплакваш.Я ми кажи кой спука гумата на Шуми а? Не беше ли фисикела а?
Но никой не се е оплакал ,защото и това го има в състезанието.Но не вие не го приемате ,щом шуми се е възползвал значи е гад мръсна и нечестен няма феърплей.Но когато Фиси му пука гумата ,няма проблеми мълчанието е злато.
Но никой не се е оплакал ,защото и това го има в състезанието.Но не вие не го приемате ,щом шуми се е възползвал значи е гад мръсна и нечестен няма феърплей.Но когато Фиси му пука гумата ,няма проблеми мълчанието е злато.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:ГУМАТА НА ШУМИ СЕ СПУКА ДВА ЗАВОЯ СЛЕД КАТО ИЗПРЕВАРИ ФИСИКЕЛА !!!!!!
Ама ти какво искаш Фисикела го допира с предното крило раздира гумата тъй като крилото е карбоново.И гумата да спадне веднага.Ами помисли малко ,то гумите TUBELESS не спадат веднага ,ти искаш в формулата където технологиите са толкова напраднали.Погледни пак състезанието хубаво и ще видиш ,че съм прав.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При 200-и косур нека да му се вреже крилото в гумата пък нека да не спадне веднага .... моля, моля...... ..... Вие сте много интересни...... Шуми е най великия ... плюс това колата му на два пъти губи скорост .. и за това ли е виновен Фисикела ???? спор няма Шуми е много добър, но този сезон беше надигран ...... при положение че техническите дефекти бяха по равно той беше този дето се преби като аматьор в Австралия ........ и се въртя повече от прекия му конкурент ..... просто времето му мина на Шуми .......
Бъдете обективни.....
Бъдете обективни.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”