Шумахер - никога няма да има такъв пилот

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 24 окт 2006 21:28

Boro написа:
MITKO_DVD написа:Колега евала за клипа,признавам че не съм гледал това състезание през '88,но кжо да се прави тогава беха други времена,съжалявам :oops:

Ура :yeaha:, един разкаял се!!!
:wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 24 окт 2006 22:59

handycam написа:формула1 вече няма да е същата без този велик пилот и човек. :cry: :cry: :cry:

Направо съм фанатик на тема Шумахер,никога не е имало и никога няма да има пилот и човек като него....прсто нямам желание да гелдам формула вече........

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 окт 2006 9:48

добрееее беее къде е гаранцията, че в следващите години няма да се появи по добър ...едно време и за след Сена разправяха че няма да е същата ;) тука всички сте наследници на Баба Ванга .... :)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 25 окт 2006 10:06

НИКОГА не съм го обичал Шуми, но признавам че е велик пилот (но гаден човек). Респект! Ще видим младежите какво ще измислят другата година :-)

Потребителски аватар
kolgo
Автомобил: Skoda Roomster 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот kolgo » Сря 25 окт 2006 10:10

@scuba - поддържам напълно - гаден тип е.В неделя очаквах поредната подлост, добре че нямаше възможност.А съответно се радвам ,че се маха.
Изображение гледайте другият сезон Кими как ще мачка....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 25 окт 2006 10:13

Гоооолямо четене падна ,очите ми станаха на баници докато изчета всичко.Сигурен съм ,че съм пропуснал нещо ,но с риск да повторя някои колега ще си кажа мнението.

Всички пишат "мразя Шумахер" и когато ги питаш защо го мразите ами ударил Хил.Е искам да ви питам Вие никога ли не сте правили нещо за което после да съжалявате.Наистина станал световен шампион ,но единствения ви довод не е достатъчен да оплюете такъв пилот и такъв човек.Сега се почва с "Абе какав човек бе?".Ами ще ви кажа и това ,че иска да побеждава и мачка всичко по пътя си към победата не го прави лош човек.Абе хора вие Садам Хюсеин и Усама не плюете толкова бе а те избиха сума ти народ.Лошия Шумахер ви е в устата ,дето взел ,че се ударил в Хил.Еми да ако не се беше ударил можеше и да спрат войните по света да няма ,глад и болести и всички богаташи да си дарят парите за благотворителност.Аре стегнте се малко.Как можете да плюете човек който си е дарил 1/10 от парите за благотворителност.Който е добър баща и съпруг.Но не вие си знаете пилето е боклук.Ударил се е в Хил.Искам да ви попитам ,нямаха ли възможност да завоалират нещата и все някои да се прасне в Алонсо.Можеха ,но не го направиха.И Ферари и Шумахер завършиха сезона така ,че титлата на рено и Алонсо се писа само в Франция и Испания ,навсякаде имаше само похвали кум Шуми.Само погледнете как се отблагодаряват конкурентите от БМВ на Шуми и ако не ви хване срам.Значи на скоро са ви оперирали от срам.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 25 окт 2006 10:14

kolgo написа:В неделя очаквах поредната подлост, добре че нямаше възможност.

Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки. Евалата, че се маха!!! Ама като го гледам каква е гад, най-много да се върне, щото не се е наситил :evil:
Иначе догодина ще е мнооого по-интересно: Алонсо, Кими, Маса... Сега става интересно :D

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 25 окт 2006 10:21

Smeagol написа:
kolgo написа:В неделя очаквах поредната подлост, добре че нямаше възможност.

Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки. Евалата, че се маха!!! Ама като го гледам каква е гад, най-много да се върне, щото не се е наситил :evil:
Иначе догодина ще е мнооого по-интересно: Алонсо, Кими, Маса... Сега става интересно :D

Ето такива псевдо фенове като тебе ме карат да боготворя Шумахер още повече.Бил изхвърлил Фиси от пистата.Да не се разплачеш.Като кара бавно и се прави на отворен като го засича е така да ходи на екскурзия по тревата.Ама трябваше и Алонсо да го уреди с една екскурзия.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 25 окт 2006 10:31

Smeagol написа:Да бе! А кой за малко да изхвърли Фисикела от пистата в последните обиколки.

Я пак? Поясни, че не разбрах кой точно имаш предвид?
Ако смяташ, че Шумахер е изхвърлил Фиси, много ми се ще да уредиш нещо като очна ставка с "изхвърления" или поне да гледаш този епизод от състезанието още няколко пъти! Че той Шумахер беше на поне 10 метра зад Фисикела!!?!? Как да го направи??
Това, че Фисикела не удържа колата на тази скорост... :dontknow: ми може да е проблем на гуми, може на умения, може и на нерви да е проблем, но не е проблем на Шумахер!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 25 окт 2006 10:36

Ам-гъл я да те питам нещо.Като толкова много се оплакваш.Я ми кажи кой спука гумата на Шуми а? Не беше ли фисикела а?
Но никой не се е оплакал ,защото и това го има в състезанието.Но не вие не го приемате ,щом шуми се е възползвал значи е гад мръсна и нечестен няма феърплей.Но когато Фиси му пука гумата ,няма проблеми мълчанието е злато.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 окт 2006 10:37

Фиси излетя, защото скоси завоя с прекалено висока скорост ..... :) тука шуми нямаше вина :) С Кими беше добро изпреварване ...въпреки че аз нямаше да го пусна ...по скоро бих го блъснал :)

ГУМАТА НА ШУМИ СЕ СПУКА ДВА ЗАВОЯ СЛЕД КАТО ИЗПРЕВАРИ ФИСИКЕЛА !!!!!!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 25 окт 2006 10:40

Tyan написа:ГУМАТА НА ШУМИ СЕ СПУКА ДВА ЗАВОЯ СЛЕД КАТО ИЗПРЕВАРИ ФИСИКЕЛА !!!!!!

Ама ти какво искаш Фисикела го допира с предното крило раздира гумата тъй като крилото е карбоново.И гумата да спадне веднага.Ами помисли малко ,то гумите TUBELESS не спадат веднага ,ти искаш в формулата където технологиите са толкова напраднали.Погледни пак състезанието хубаво и ще видиш ,че съм прав.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 25 окт 2006 10:42

TYAN, не е ясно! Прекалено близо беше Фисикела тогава. Не го показаха епизода, може и да е имало контакт.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 25 окт 2006 10:46

:039:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 25 окт 2006 10:48

При 200-и косур нека да му се вреже крилото в гумата пък нека да не спадне веднага .... моля, моля...... ..... Вие сте много интересни...... Шуми е най великия ... плюс това колата му на два пъти губи скорост .. и за това ли е виновен Фисикела ???? спор няма Шуми е много добър, но този сезон беше надигран ...... при положение че техническите дефекти бяха по равно той беше този дето се преби като аматьор в Австралия ........ и се въртя повече от прекия му конкурент ..... просто времето му мина на Шуми .......

Бъдете обективни.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”