турбо голф4
- ivkobiks
- Автомобил:
- Двигател:
турбо голф4
турбото на голф4 спира при 130/140км.4 но като изгася колата в движение и като запаля пак работи до тази скорост и пак спира.живея в испания и от сервиза на фолцваген ми казаха,4е е турбото и е за сменяне а друг маистор ми каза,4е ако е турбото 6те спре завинаги и може да е от компа,вие как мислите на някой ставало ли е така
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: турбо голф4
Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
- ilian.
- Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
- Двигател: AUM AHF
На един приятел беше така на дизелов мотор (110К) и се оказа един датчик.Ако искаш мога да го питам точно кой е датчика 

- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изглежда като за дебитомер по всички признаци които си описал,във форума има много изписано по темата,ползвай търсачката 

При мен е същия случай и е дебитомер, само незнам колко трябва да си приготвя но утре ще разбера.
Аз съм със ТДИ 115 кончета.
Аз съм със ТДИ 115 кончета.
- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
Log VAG-COM и ще стане ясно. Така може да се говори много но дали е вярно. И моя дебитомер сдава багажа но няма тези проблеми, но при 170 влизам в авариен режим. Вече е диагностицирано, че актуатора е изправен но геометрията се движи трудно т.е за чистене. За това трябва да се види с VAG-COM и д се провери механично за да се изключат други проблеми.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
По-скоро геометрията е за чистене(те за тва и то сервиза са казали че турбото е за смяна - плюе грешка в налягането на турбото) ,ама си требе ВАГ-Ком.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”