каза интересни работи човека - ама тоя Цветков сякаш са му платили да го прекъсва и да "защитава" един вид операторите
така извърташе все едно такова нещо нямало

Kutzarov написа:чакам да ми се обади пак за да запиша разговора и да звънна на моя близък приятел прокурор.
Не се стискай - пусни линк или поне кажи името на предаването (не гледам ТВ и не го знамparno написа:днес при Милен Цветков беше на гости омбудсмана...
Познай грешната дума в цитатаparno написа:...ама тоя Цветков сякаш са му платили да го прекъсва и да "защитава" един вид операторите
Bluebeard написа:В тази тема прочетох обезпокоително много волеизявления с обидно-личностен характер от модератори ... иначе поздравления за смисъла, който придава в борбата с уродливото ни битие в Родината!
Bluebeard написа:В тази тема прочетох обезпокоително много волеизявления с обидно-личностен характер от модератори ... иначе поздравления за смисъла, който придава в борбата с уродливото ни битие в Родината!
Kutzarov написа:...
edit: ето това намерих в сайта на тези сладури, пълномощно (?!) за цесия. Е как тогава задължвнията ми са към виваком и не ми звъни, цитирам онзи с едвам завършен клас не ми звъни "някое операторче"?
http://sg-group.bg/начало/новини/пълномощно-от-виваком
sp_konsulov написа:Г-н Kutzarov,
без да съм пристрастен, мисля че трябва да си платите задълженията към онова "някое операторче едвам завършен клас", аз го минах този път и си платих като поп, иначе таксите после стават големи и като се намеси ЧСИ става дебело. Всичко е законово направено и няма измъкване.
Kutzarov написа:
sp_konsulov написа:Г-н Kutzarov,
без да съм пристрастен, мисля че трябва да си платите задълженията към онова "някое операторче едвам завършен клас", аз го минах този път и си платих като поп, иначе таксите после стават големи и като се намеси ЧСИ става дебело. Всичко е законово направено и няма измъкване.
kossel написа:Прав си, но да беше цитирал и имена на модове, ето :
Vlad777, pensia, hooligan, bobycamaro и др. Забележете и уж 'доброномарения' тон на dobrin.
Много много показателно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта