За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:didoriginal написа:Еее... защо чак сега виждам темата!Както и да е, важното е, че я видях. Та, по темата:
Работя в сферата на компютрите и ми допадна идеята да им се занесат 1-2 машинки там. И аз имам изостанали части, а и също така мога да взема на символични цени. Да се качат доста игри на 2-те машинки, един кроснат кабел и да може да се играе в мрежа например. Може да се ползва и с образователна цел. Та, колеги, казвайте какви части имате, какво може да се предостави.
Duron 1GHz, дъно Asrock с кутия и захранване. Мисля че отделно имам и ромче някакво, ланкарта.
Ухаа.. тази машинка ще им е предоволна. Аз имам клавиатури и мишки. Значи трябва HDD, видеокарта, монитор, RAM.

И още нещо - като се ходи натам ще мога ли да се возя при някой от колегите, защото баща ми няма да даде да карам чак до Благоевград... все още съм зависим.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така... във форума на Дата.БГ се натъкнах на следната тема:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... highlight=
Говорих с човека дали може да помогне с други части и ето - довечера ще ходя да взема 8.4GB HDD и 15" монитор. Много разбран се оказа човека, лекар е. Та, остана само RAM и видеокарта - help...
P.S. Имам една мастиларка, Olivetti JP192, но няма глава... Струва към 70 лв. нова - ако някой има изостанала да свирка.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... highlight=
Говорих с човека дали може да помогне с други части и ето - довечера ще ходя да взема 8.4GB HDD и 15" монитор. Много разбран се оказа човека, лекар е. Та, остана само RAM и видеокарта - help...

P.S. Имам една мастиларка, Olivetti JP192, но няма глава... Струва към 70 лв. нова - ако някой има изостанала да свирка.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Хубаво е да се сглоби всичко и да се занесе готовата конфигурация.
В дома има вече зала за компютри, но разбира се колкото повече са те и по-бързички толкова по-добре.
Имат компютърна зала?? Уха...

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам,че чак сега видях темата, но по-добре късно, отколкото по-късно.Идеята е страхотна и много благородна.Пишете и мен в каузата.Не мега да помогна с някои от нуждаещите се неща, но мога да отделя нещо от семейният бюджет пишете ми само къде да ги пратя.И ако "службата не ме зове" ще дойда на срещата задължително.