За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:didoriginal написа:Еее... защо чак сега виждам темата!Както и да е, важното е, че я видях. Та, по темата:
Работя в сферата на компютрите и ми допадна идеята да им се занесат 1-2 машинки там. И аз имам изостанали части, а и също така мога да взема на символични цени. Да се качат доста игри на 2-те машинки, един кроснат кабел и да може да се играе в мрежа например. Може да се ползва и с образователна цел. Та, колеги, казвайте какви части имате, какво може да се предостави.
Duron 1GHz, дъно Asrock с кутия и захранване. Мисля че отделно имам и ромче някакво, ланкарта.
Ухаа.. тази машинка ще им е предоволна. Аз имам клавиатури и мишки. Значи трябва HDD, видеокарта, монитор, RAM.

И още нещо - като се ходи натам ще мога ли да се возя при някой от колегите, защото баща ми няма да даде да карам чак до Благоевград... все още съм зависим.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така... във форума на Дата.БГ се натъкнах на следната тема:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... highlight=
Говорих с човека дали може да помогне с други части и ето - довечера ще ходя да взема 8.4GB HDD и 15" монитор. Много разбран се оказа човека, лекар е. Та, остана само RAM и видеокарта - help...
P.S. Имам една мастиларка, Olivetti JP192, но няма глава... Струва към 70 лв. нова - ако някой има изостанала да свирка.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... highlight=
Говорих с човека дали може да помогне с други части и ето - довечера ще ходя да взема 8.4GB HDD и 15" монитор. Много разбран се оказа човека, лекар е. Та, остана само RAM и видеокарта - help...

P.S. Имам една мастиларка, Olivetti JP192, но няма глава... Струва към 70 лв. нова - ако някой има изостанала да свирка.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Хубаво е да се сглоби всичко и да се занесе готовата конфигурация.
В дома има вече зала за компютри, но разбира се колкото повече са те и по-бързички толкова по-добре.
Имат компютърна зала?? Уха...

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам,че чак сега видях темата, но по-добре късно, отколкото по-късно.Идеята е страхотна и много благородна.Пишете и мен в каузата.Не мега да помогна с някои от нуждаещите се неща, но мога да отделя нещо от семейният бюджет пишете ми само къде да ги пратя.И ако "службата не ме зове" ще дойда на срещата задължително.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”