Електрониката е има и не е скъпа!И да идеята на този газ е свързана с горелки а не коли.Но амбицията на хората е безгранична обаче има ефект и това е факт

kozka84 написа:Така е колега бегаи от тва на далече!Пълен боклук не си го слагай!![]()
ПС.Бих се радвал ако видя един негативен коментар на човек с HHO клетка в колата си!![]()
Ма не мисля , че ще стане
kozka84 написа:Не мога да взема отношение за силовия тунинг.Обаче!Обаче при мен динамиката на колата се повиши.Говоря за тежка кола с мотор 1.8.Което преди това ми беше проблем понеже беше мудна.Не целя да се заяждам но бих ти предложил да опиташ с една самуделка и тогава да кажеш.Ако те интересува как ме питай ще ти кажа!
kozka84 написа:Еми прави се от стомана 316L.Може и с 304 (скапва се по-бързо)304 е по евтина и по лесно се намира!
Писал съм как се обработва преди монтажа!Постави клетката колата постави катализатор докато достигнеш 25А.И ако ти харесва динамиката и не търсиш икономия!Ще ти трябва само пулсовмодулатор!Ако искаш и икономия ще ти трябва и ламбдасондаемулатор!Всичко е доста лесно само желание трябва!
enigma79 написа:kozka84 написа:Еми прави се от стомана 316L.Може и с 304 (скапва се по-бързо)304 е по евтина и по лесно се намира!
Писал съм как се обработва преди монтажа!Постави клетката колата постави катализатор докато достигнеш 25А.И ако ти харесва динамиката и не търсиш икономия!Ще ти трябва само пулсовмодулатор!Ако искаш и икономия ще ти трябва и ламбдасондаемулатор!Всичко е доста лесно само желание трябва!
ламбдасондаемулатор
Това за какво ми е като нямам такова животно?
пулсовмодулатор
Ами кажи как,дай схема за направата му.За ламарината разбрахме,дай по същество,искам схемата на този пулсов модулатор.Нали целта е направи си сам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта