Поло 16в не върви добре
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 16в не върви добре
колеги днес отидох на сервиз за премахване на катализатора,но ми казаха ,че е изваден....Момчето ми каза да отида на диагностика и да се провери там от къде е проблема или поне да ме насочи на някъде....също така ми свети chek-a...един път я закачиха на ваг-ком и ми казаха,че чека свети заради имобилайзера-възмойно ли е?? луда работа 

-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
абе колега аз ли съм киорав или маистора ти е киорав ! тои изобщо свали ли го за да види дали има нещо вътре ?
защотои на мен та първо ми казаха че е изтърбушен но като проби с бургията се оказа че си е пълен
а и още нещо невиждам каде е рязан катализатора ! ходи пак при тоя пич и направо си му каже че искащ да си ти сложи резонатор на неговото место 
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колега..слезе под колата и каза:"нямам интерес" дойде при мен и ми вика-няма катализатор,махнат е и толкова..значи утре пак ще ходя да видим какво ще стане,а и на мен ми се струва,че не е кърпено гарнето..
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
абе колега като ти каже нямам интерес направо си му кажи колегатата ти отсреща ще има
имаш и катализатор и си го махни направо
но не им даваи пари а направо си искаи
или ако кажат че няма да ти дадът пари направо си им кажи че искаш само да ти сложат резонатор ( ти като си го платиш нп после разпитаи каде можеш да го дадеш този катализатор ) това си е мърлява работа
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
корав си колега хахахах ....утре отивам на едно друго място да видим каква ще я свърша и там - s16
- Автомобил:
- Двигател:
днес колеги ходих при друг майстор,слезе под колата и почука катализаатора и каза че е заминал през ауспуха ,защото гърнето не е рязано.така че катализатор нямам наистина защото като почука на него все едно бие камбана.ще търся друг проблем ..
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
ко направи с колицата ? 
-
dedicha
- Автомобил: Toledo2 Leon3 VW Golf 4
- Двигател: 101HP 115HP TSI 115HP FSI
Аз имах подобен проблем, според мен нищо не ти пречи да смениш свещи и кабели, много вероятно да е оттам проблема. Иначе диагностиката ти е задължнителна според мене. И аз имам AFH, но колкото и да ме е срам не съм я пробвал никога над 6 оборота, дърта количка е и ме е страх. Иначе днес я поизпържих на бая стръмен наклон на 2ра и не разбрах кога е стигнала 80, доста добре набират тия колички във високите обороти. Иначе моята папка масълце, а и покапва от гарнитурката, та и аз май скоро ще я водя на майстор(ПАК) 

- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Колега добре ти говорят за кабели, само да знаш, че са над 120 лева тия кабели
Иначе на мен точно от заминал кабел не искаше да ми качва на 3500 оборота. Мн "майстори" не откриха проблема. Бяха обвинени дозина неща. Накрая прежалих 120 лева и смених кабелите и колата заспа. Даже свали разхода малко. Като цяло това поло е скъпа инвестиция, но вървежа му е удивителен. При това от 4 години вече съм на ГИ и върви на пушка, не бара маслото... абе чук. Само да се чупеше по-малко 
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Аз скоро сменях кабели и цената им беше точно 106лв.на БЕРУ.С остъпката ги взех за 64.
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
С колата нищо не съм правил..зареждам я и си я карам..Не знам и аз какво да правя ,че то аман от майстори
от време на време(вече по-често) започва да прекъсва,даже в последно време я забелязвам,че като я запаля сутрин не работи равномерно,а се мъчи да прекъсва..За кабелите и свещите-не са сменяни 4 години и е възможно от там да идва проблема(все пак и те си имат живот).За кабелите може ли с оглед да се разбере дали са за смяна или просто се прежалват едни пари и се надява човек на успех 
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
s16 написа:С колата нищо не съм правил..зареждам я и си я карам..Не знам и аз какво да правя ,че то аман от майстори![]()
![]()
от време на време(вече по-често) започва да прекъсва,даже в последно време я забелязвам,че като я запаля сутрин не работи равномерно,а се мъчи да прекъсва..За кабелите и свещите-не са сменяни 4 години и е възможно от там да идва проблема(все пак и те си имат живот).За кабелите може ли с оглед да се разбере дали са за смяна или просто се прежалват едни пари и се надява човек на успех
Най-простата проверка на кабелите-взимаш уред за мерене на съпротивление и мериш.При разклащане и леко прегъване на кабелите не трябва да има промяна в стойностие.Играе ли-смяна.Продават и на бройка а добър вариант са и ТЕСЛА .
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ако не се оправи замери налягането на бензиновата помпа! На мен ми правеше този номер преди време и след замерване на налягането се оказа, че съм за нова бенз. помпа, а симптомите бяха подобни на твойте, придърпване, пукане, бавно ускорение и усещане за тромавост едвам едвам се прибрах от морето тогава...
-
Alexandar_yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
кабели
- s16
- Автомобил:
- Двигател:
Е то аз една вечер не знам как се прибрах до нас с колата..един баир,който с 30 на трета без грам газ съм го катерил преди не можах на 1-ва да го взема,но на другия ден веднага за смяна на помпа и колата тръгна,но си вървеше пак слабо както и сега.Просто не иска да се развърти както трябва.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”