Pastirane!!!
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
iceberg написа:Някой използвал ли е или е чувал нещо за COLOR BACK на Turtle Wax?
Питам защото нещо боята взе да изсветлява и губи блясъка си а за тая вакса пише че възтановявала цвета и блясъка
Преди Голфа ми беше металик и стана чудесно! Бая деруги изчисти и боичката светна
Сега пасата ми е с обикновенна боя (не металик). Че сваля горния слой, сваля го, защото парцалчето става баш червено, но резултата по колата определено не е същия!
-
ReDFiRe
- Автомобил:
- Двигател:
Хора незнам вие какво правите... но значи моита кола е бяла... копувам си 100 гр. паста с боя(това е 3 лв.) ... (не се препорачва за металик) 100 гр. са ми напълно достатъчни да я мина 2 пати колата,значи колата ми е 1986 година... и досега никога не е била пастирана стояла е отвън.Сняг,дъжд,слънце,град.... абе можете да си представите какво нещо е представлявала боята ми.
Че така да се варним на темата... 100 грама цветна паста.Първата ръка може да не намерите голяма разлика но при втората аз направо неможах да си позная колата.Дръжките на вратите са ми черни и пласмасови... пастата е с бяла боя и редовно си ги минавам и тях и много яко се получава !!! Стоят си черни но имат лек утенак на бяло на мен лично адски много ми харесва.Търкам си на ръка,е вярно малко изморително е но за 2 часа аз колата си неможах да я позная.
Това дето вие ми виката за пласмасите че се цапат... наистина неприятно е особено ако е по бронята отивам на всичко от 1 лев.има един спреи за тъбло струва 1.50 лв. и кадето съм мацнал с пастата пръскам го с спреичито и нестига че изчезва пастата ми и пластмасата заблестява.
Ако се минава редовно с цветна паста немога да ви опиша след 3-4 пастирания за какво става дума... се едно нова боя на колата
през 3 месеца си я пастирам с памучен парцал естествено!!!
Каквото и да си говорим на мен цялото пастиране ми излиза 4.50
какви са тези космически суми по 50-70 лева.Аз съм много доволен !!!
Че така да се варним на темата... 100 грама цветна паста.Първата ръка може да не намерите голяма разлика но при втората аз направо неможах да си позная колата.Дръжките на вратите са ми черни и пласмасови... пастата е с бяла боя и редовно си ги минавам и тях и много яко се получава !!! Стоят си черни но имат лек утенак на бяло на мен лично адски много ми харесва.Търкам си на ръка,е вярно малко изморително е но за 2 часа аз колата си неможах да я позная.
Това дето вие ми виката за пласмасите че се цапат... наистина неприятно е особено ако е по бронята отивам на всичко от 1 лев.има един спреи за тъбло струва 1.50 лв. и кадето съм мацнал с пастата пръскам го с спреичито и нестига че изчезва пастата ми и пластмасата заблестява.
Ако се минава редовно с цветна паста немога да ви опиша след 3-4 пастирания за какво става дума... се едно нова боя на колата
Каквото и да си говорим на мен цялото пастиране ми излиза 4.50
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абсолютно.Незнам кви са тия машинни кви са тия по 300 грама за пастиране,и най-вече по 100 лв. да ти пастират колата и т.н.Аз със 80-90 гр 3М и малко кърпи за раце дето се слагат в тоалетните да се избършиш като я мина и нова кола ,че замацвам и малките драскотини.Ако има по големи с едрата на 3М-мисля че е номер 1,а ситната номер 3.100 гр. -5 лв. от магазинчето за бой на черни връх.
P.S.От същото магазинче си взех и коректор за боя с който си оправих малките ръждички дето бяха изплюли.
P.S.От същото магазинче си взех и коректор за боя с който си оправих малките ръждички дето бяха изплюли.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”