Хора незнам вие какво правите... но значи моита кола е бяла... копувам си 100 гр. паста с боя(това е 3 лв.) ... (не се препорачва за металик) 100 гр. са ми напълно достатъчни да я мина 2 пати колата,значи колата ми е 1986 година... и досега никога не е била пастирана стояла е отвън.Сняг,дъжд,слънце,град.... абе можете да си представите какво нещо е представлявала боята ми.
Че така да се варним на темата... 100 грама цветна паста.Първата ръка може да не намерите голяма разлика но при втората аз направо неможах да си позная колата.Дръжките на вратите са ми черни и пласмасови... пастата е с бяла боя и редовно си ги минавам и тях и много яко се получава !!! Стоят си черни но имат лек утенак на бяло на мен лично адски много ми харесва.Търкам си на ръка,е вярно малко изморително е но за 2 часа аз колата си неможах да я позная.
Това дето вие ми виката за пласмасите че се цапат... наистина неприятно е особено ако е по бронята отивам на всичко от 1 лев.има един спреи за тъбло струва 1.50 лв. и кадето съм мацнал с пастата пръскам го с спреичито и нестига че изчезва пастата ми и пластмасата заблестява.
Ако се минава редовно с цветна паста немога да ви опиша след 3-4 пастирания за какво става дума... се едно нова боя на колата

през 3 месеца си я пастирам с памучен парцал естествено!!!
Каквото и да си говорим на мен цялото пастиране ми излиза 4.50

какви са тези космически суми по 50-70 лева.Аз съм много доволен !!!