Опел зафира 2012 опц или не-опц, но кафява перла?
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Re: Опел зафира 2012 опц или не-опц, но кафява перла?
Гласувах за кафявата понеже като видя бяла кола и ми се повръща.За мен колата трябва да е черна макар че всяка прашинка си личи.
Аз пък гласувах за OPC визията
Единствено това кафяво не ми допада ама хич!На живо като го видях ми се видя зле,пък и защо тъмни автомобили
Важното е на теб да ти харесва!Тук всеки си има мнение,би трябвало и ти да имаш и да си държиш на него

Единствено това кафяво не ми допада ама хич!На живо като го видях ми се видя зле,пък и защо тъмни автомобили

Важното е на теб да ти харесва!Тук всеки си има мнение,би трябвало и ти да имаш и да си държиш на него

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И какво по-точно включва тоя OPC пакет, като не е джанти? Ако е 2 надписа ОПЦ...
Сигурен съм, че ще се напълни със служебни бели зафири по пътищата при тая цена и твоята ще е една от многото, а това, че е опц не важи, щом ги няма джантите.
Взимай кафявата, поне по цвят ще е различна!

Сигурен съм, че ще се напълни със служебни бели зафири по пътищата при тая цена и твоята ще е една от многото, а това, че е опц не важи, щом ги няма джантите.
Взимай кафявата, поне по цвят ще е различна!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Семейна кола с допълнително снижен клиренс /тия прагове на OPC-то предполагам правят страниците по-ниски/ някак не ми се връзва,в тази насока съм се замислил за един Дъстър пък нека е грозен и румънски ама като тръгна на излет ме боли фара за дупките 

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карам бяла Инсигния и може би за това съм пристрастен. Двигателчето ми се струва слабо.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Аз гласувам за бялото, това си е цвят-класика и винаги е било. Наистина не мога да разбера откъде се пръкна този кафяв металик, наистина доста странен избор предвид на асоциациите, които прави. Иначе гледам, че доста Touareg-и и Volvo XC60 се носят по улиците с този цвят, явно вносителите разполагат с количества на склад и ги предлагат на прИмоция
Така че бялото би бил моя избор, но OPC look баш на Зафира малко претруфена работа сякаш идва, виж на Астра доста по-добре стои. Наистина подобен "спортен ван" малко странно изглежда.

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
и кое ще му е спортното освен опц пакета?
инъче от двата цвята бих избрал белия,това кафявото не е за кола
помисли и за момента че след хх години ще я продаваш и определено бялото е по-продаваемо
инъче от двата цвята бих избрал белия,това кафявото не е за кола
помисли и за момента че след хх години ще я продаваш и определено бялото е по-продаваемо
- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Бялата,кафявото не е цвят за кола 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Колега от форума и член на клуба съвсем наскоро подкара VW Passat Black Oak Brown Metallic точно като на снимката:
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/179/6551/43799831/r36-mj-2012-6922003143364794444.jpg
Видях го на живо и си е супер цвета за такава голяма кола.
Бялото ще седи като хладилник...
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/179/6551/43799831/r36-mj-2012-6922003143364794444.jpg
Видях го на живо и си е супер цвета за такава голяма кола.
Бялото ще седи като хладилник...
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Как въобще може да наричате пакета на ОПЦ смешен...камо ли на ван...изглежда изрудски брутален, по-добре е от афтермаркет брони и прагове и си личи оригиналното във всеки един детайл....Тфа се едно да видите S500 amg и да кажете, че е насрана работа или G class amg... Дали джип, ван, седан, хеч или квото щете, оригинала си е оригинал, не мрежи и пяна за дограма....Мен лично и ако мога да си взема ще избера ОПЦ, па ако ще и жълто...верно, че син щеше да е по-як вана...ама не знам що така се наакаха от Опел и да пуснат опц в друг цвят 

- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Тези в Рюселхайм са се побъркали напълно! Зафира 2012 1.4 Космо 48 000 лв.
От септември 2012г. от същата фирма Булвария ще се предлага новият леко фейслифтиран Шевролет Круз Комби с новият 1.4 литров мотор със 140 коня и 6 ст. ръчна и 6 ст. автоматична кутия. за 29 999 лв. с ддс при серийно ESP и 6 еърбега - климатик.

От септември 2012г. от същата фирма Булвария ще се предлага новият леко фейслифтиран Шевролет Круз Комби с новият 1.4 литров мотор със 140 коня и 6 ст. ръчна и 6 ст. автоматична кутия. за 29 999 лв. с ддс при серийно ESP и 6 еърбега - климатик.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
все тая
каквото ти аресва
внимавай с клиренса, неприятно нисък и водещ до проблеми
ОРС е май май допълнително снижен
задирал съм на места, където корсата минава спокойно-за по-стара зафира иде реч де, но все пак...зависи за какво ще я ползваш, ако е служебна взимай по-красивата, която в конкретния случай е бялата. За семеен ван лично аз бих взел кафявата, ако не си взема тигуан
каквото ти аресва
внимавай с клиренса, неприятно нисък и водещ до проблеми
ОРС е май май допълнително снижен
задирал съм на места, където корсата минава спокойно-за по-стара зафира иде реч де, но все пак...зависи за какво ще я ползваш, ако е служебна взимай по-красивата, която в конкретния случай е бялата. За семеен ван лично аз бих взел кафявата, ако не си взема тигуан

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
+1 белия шпор!
Я мрем за бел автомобил,само Мерцедес преди години си правеха колите в тоз дрислив цвят!
Я мрем за бел автомобил,само Мерцедес преди години си правеха колите в тоз дрислив цвят!
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Пакет OPC с безплатен бял цвят 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”