Опел зафира 2012 опц или не-опц, но кафява перла?
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
Re: Опел зафира 2012 опц или не-опц, но кафява перла?
Гласувах за кафявата понеже като видя бяла кола и ми се повръща.За мен колата трябва да е черна макар че всяка прашинка си личи.
Аз пък гласувах за OPC визията
Единствено това кафяво не ми допада ама хич!На живо като го видях ми се видя зле,пък и защо тъмни автомобили
Важното е на теб да ти харесва!Тук всеки си има мнение,би трябвало и ти да имаш и да си държиш на него
Единствено това кафяво не ми допада ама хич!На живо като го видях ми се видя зле,пък и защо тъмни автомобили
Важното е на теб да ти харесва!Тук всеки си има мнение,би трябвало и ти да имаш и да си държиш на него

- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И какво по-точно включва тоя OPC пакет, като не е джанти? Ако е 2 надписа ОПЦ...
Сигурен съм, че ще се напълни със служебни бели зафири по пътищата при тая цена и твоята ще е една от многото, а това, че е опц не важи, щом ги няма джантите.
Взимай кафявата, поне по цвят ще е различна!
Сигурен съм, че ще се напълни със служебни бели зафири по пътищата при тая цена и твоята ще е една от многото, а това, че е опц не важи, щом ги няма джантите.
Взимай кафявата, поне по цвят ще е различна!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Семейна кола с допълнително снижен клиренс /тия прагове на OPC-то предполагам правят страниците по-ниски/ някак не ми се връзва,в тази насока съм се замислил за един Дъстър пък нека е грозен и румънски ама като тръгна на излет ме боли фара за дупките 

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карам бяла Инсигния и може би за това съм пристрастен. Двигателчето ми се струва слабо.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Аз гласувам за бялото, това си е цвят-класика и винаги е било. Наистина не мога да разбера откъде се пръкна този кафяв металик, наистина доста странен избор предвид на асоциациите, които прави. Иначе гледам, че доста Touareg-и и Volvo XC60 се носят по улиците с този цвят, явно вносителите разполагат с количества на склад и ги предлагат на прИмоция
Така че бялото би бил моя избор, но OPC look баш на Зафира малко претруфена работа сякаш идва, виж на Астра доста по-добре стои. Наистина подобен "спортен ван" малко странно изглежда.
Така че бялото би бил моя избор, но OPC look баш на Зафира малко претруфена работа сякаш идва, виж на Астра доста по-добре стои. Наистина подобен "спортен ван" малко странно изглежда.- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
и кое ще му е спортното освен опц пакета?
инъче от двата цвята бих избрал белия,това кафявото не е за кола
помисли и за момента че след хх години ще я продаваш и определено бялото е по-продаваемо
инъче от двата цвята бих избрал белия,това кафявото не е за кола
помисли и за момента че след хх години ще я продаваш и определено бялото е по-продаваемо
- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Бялата,кафявото не е цвят за кола 
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Колега от форума и член на клуба съвсем наскоро подкара VW Passat Black Oak Brown Metallic точно като на снимката:
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/179/6551/43799831/r36-mj-2012-6922003143364794444.jpg
Видях го на живо и си е супер цвета за такава голяма кола.
Бялото ще седи като хладилник...
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/179/6551/43799831/r36-mj-2012-6922003143364794444.jpg
Видях го на живо и си е супер цвета за такава голяма кола.
Бялото ще седи като хладилник...
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Как въобще може да наричате пакета на ОПЦ смешен...камо ли на ван...изглежда изрудски брутален, по-добре е от афтермаркет брони и прагове и си личи оригиналното във всеки един детайл....Тфа се едно да видите S500 amg и да кажете, че е насрана работа или G class amg... Дали джип, ван, седан, хеч или квото щете, оригинала си е оригинал, не мрежи и пяна за дограма....Мен лично и ако мога да си взема ще избера ОПЦ, па ако ще и жълто...верно, че син щеше да е по-як вана...ама не знам що така се наакаха от Опел и да пуснат опц в друг цвят 
- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Тези в Рюселхайм са се побъркали напълно! Зафира 2012 1.4 Космо 48 000 лв.
От септември 2012г. от същата фирма Булвария ще се предлага новият леко фейслифтиран Шевролет Круз Комби с новият 1.4 литров мотор със 140 коня и 6 ст. ръчна и 6 ст. автоматична кутия. за 29 999 лв. с ддс при серийно ESP и 6 еърбега - климатик.
От септември 2012г. от същата фирма Булвария ще се предлага новият леко фейслифтиран Шевролет Круз Комби с новият 1.4 литров мотор със 140 коня и 6 ст. ръчна и 6 ст. автоматична кутия. за 29 999 лв. с ддс при серийно ESP и 6 еърбега - климатик.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
все тая
каквото ти аресва
внимавай с клиренса, неприятно нисък и водещ до проблеми
ОРС е май май допълнително снижен
задирал съм на места, където корсата минава спокойно-за по-стара зафира иде реч де, но все пак...зависи за какво ще я ползваш, ако е служебна взимай по-красивата, която в конкретния случай е бялата. За семеен ван лично аз бих взел кафявата, ако не си взема тигуан
каквото ти аресва
внимавай с клиренса, неприятно нисък и водещ до проблеми
ОРС е май май допълнително снижен
задирал съм на места, където корсата минава спокойно-за по-стара зафира иде реч де, но все пак...зависи за какво ще я ползваш, ако е служебна взимай по-красивата, която в конкретния случай е бялата. За семеен ван лично аз бих взел кафявата, ако не си взема тигуан
-
Zdravko Zankov
- VW експерт

- Автомобил: Skoda Octavia + Peugeot 308 T9 SW
- Двигател: AQY 2001 + Pure Tech 2017
+1 белия шпор!
Я мрем за бел автомобил,само Мерцедес преди години си правеха колите в тоз дрислив цвят!
Я мрем за бел автомобил,само Мерцедес преди години си правеха колите в тоз дрислив цвят!
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Пакет OPC с безплатен бял цвят 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”