Машинка за Ел. стъкла :)
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Машинка за Ел. стъкла :)
Здравейте колеги, при около 2 дена се прибирам от работа с леко отворен прозорец ( от известно време прозореца ми не искаше да се смъква под половината задържаше и спираше малко над половината на прозореца) и слязох от колата и я оставих с отворен прозорец тей като тя е с ел. стъкла прозореца може да се вдига като заключваш. Аз заключих колата, НО прозореца вместо да се дигне той слезе на долу и не искаше да се дигне. Отворих кората на лявата врата (повредената машинка) и видях, че жилото ми се е скъсало което не ми хареса. Може ли да ме ориентирате към цена (2ра рака) или някой който знае къде има на прилични цени ( от Варна съм ) или някой който продава да се ДОГОВОРИМ. Трябва ми моторчето с жилата и стойката
!
- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Re: Машинка за Ел. стъкла :)
Здрасти колега.Преди няколко месеца за моя Голф си взех ел.машинка за задната лява врата за 40 лева от морга.Във форума нищо чудно ел.машинката да си я намериш и за 30 лева.Поздрави 

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Миналата година купих целия механизъм за 40лв от автоморга / задна дясна врата/ и си го смених сам.
- AnCh0
На мен ми трябва за шофьорската врата и тук питах на едно място те ми казаха доста висока цена която не ми допада и се надявам някой от форума да притежава такава каквато ми трябва на мен 
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Продават се нови механизми към 50лв. са. Слагаш твоето моторче и караш 
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
За 3 години съм сменил 3 механизма /два на предна дясна и един на предна лява/ купувам си нови - 67лв, които не са оригинални.
Дали от морга, дали ново - не се знае колко ще изкара и все пак не бих си взел от морга, освен ако наистина не си заслужава. Съветвам те като си поставяш новото да обереш всички болтове, да го разкараш до горе и до долу няколко пъти, като не трябва да закача или да драска никъде, едва тогава да стегнеш всичко.
Точно поради предварително затягане ми се наложи да сменям на дясната за втори път, понеже не беше центрирано стъклото и вървеше накриво, жилото беше под напрежение и ми се счупи единия водач до моторчето, жилото се намота и слизаше 3 пръста и нито см повече.
За оригинално 150-200 лв не бих дал, причината е, че не мога да бъда сигурен дали наистина е оригинално /все пак сме в българия
/. Иначе самата смяна не е трудна, малко играчка е, но ако имаш сръчни ръце отнема от 30 мин, до час. Също така ще ти трябват и еврейски ключове, за да откачиш моторчето и да го сложиш на новия механизъм, съветвам също преди да сложиш моторчето на новия механизъм да гресираш добре моторчето, по възможност обери възможно най-много от оригиналната грес.
Успех
Дали от морга, дали ново - не се знае колко ще изкара и все пак не бих си взел от морга, освен ако наистина не си заслужава. Съветвам те като си поставяш новото да обереш всички болтове, да го разкараш до горе и до долу няколко пъти, като не трябва да закача или да драска никъде, едва тогава да стегнеш всичко.
Точно поради предварително затягане ми се наложи да сменям на дясната за втори път, понеже не беше центрирано стъклото и вървеше накриво, жилото беше под напрежение и ми се счупи единия водач до моторчето, жилото се намота и слизаше 3 пръста и нито см повече.
За оригинално 150-200 лв не бих дал, причината е, че не мога да бъда сигурен дали наистина е оригинално /все пак сме в българия
/. Иначе самата смяна не е трудна, малко играчка е, но ако имаш сръчни ръце отнема от 30 мин, до час. Също така ще ти трябват и еврейски ключове, за да откачиш моторчето и да го сложиш на новия механизъм, съветвам също преди да сложиш моторчето на новия механизъм да гресираш добре моторчето, по възможност обери възможно най-много от оригиналната грес.Успех
- AnCh0
Моята машинка се оказа китайска тоест счупеното не подлежи на поправка megatone < този механизъм който се продава китайски ли е или е германски ?
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
AnCh0 написа:... < този механизъм който се продава китайски ли е или е германски ?
Ами на кутията пише произход: Германия, Topran е производителя
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
колега звънни на тоя номер утре и търси Митко,виж дали няма ти сложи друго жило.намира се в кв,аспарухово.0887685799.искаха ми 70 лева за целия механизъм и намерих Митко във форура отидох и ми смени жилото.вземи 30 лева за всичко
- AnCh0
Аз ходих при него човека е точен,но моята машинка не подлежи на поправка тоест аз оставям моята да оправи и да я даде на друг а аз вземам на друг която е поправил и т.н
пък да давам на 2 3 месеца за нови машинки всеки месец по 50 60 лв не е работа 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”