Странни са нашите закони
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Red_Jetta написа:Pichaga написа:7 дни от датата на получаване на нак. постановление чрез началника на КАТ до Софийски районен съд
пичаго, я поясни на нас невежите.![]()
първата инстанция на която може да се подаде възражение не е ли КАТ-шефа, който ще издаде наказателното постановление. срок има ли и колко е.
за тенекето
ей братле, моля те не се отказвай. действително парите може да не са много и определено не си струва разправиите, обаче те на това разчитат. трябва това тъпо момче (полицая) да знае, че неговото мнение не е "вся и всьо". трябва да е на ясно че ти, аз и други като нас са хората които му осигуряват заплатата. а тази заплата трябва да се заслужи. ако не може има едно решение - аут.
същия урок може да се даде и на неговия началник, ако се наложи да се обжалва и неговото постановление (както казва пичагата)
извинявай за тона не е към теб
Абсолютно съм на същото мнение !!!!!
Имах един приятел дето казваше,ще жалим до дупка !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз тъка преди години с един, шофьор на IFA се хванахме за гърлата. Кара той в лявата лента, а шосето такова, че в дясната само дупки, та за да го изпревариш от там трява да си строшиш колта.
Бързам. По едно време го изпреварвам от ляво като съм в насрещното, с/у мен летят а тоя педал не ми прави място да се мушна.
Едвам се отървах, та като го изпреварих леко му стиснах спирачки да му изкажа недовоство, а тоя като ме стигна на светофара, навива волана и бам право в мене - направо избеснях - направих ме се на калбета.
Отивам полсе в раьонното да пиша жалба - а тия куки ми викат няма смисъл - даже може и ти да си в нарушение...
Бързам. По едно време го изпреварвам от ляво като съм в насрещното, с/у мен летят а тоя педал не ми прави място да се мушна.
Едвам се отървах, та като го изпреварих леко му стиснах спирачки да му изкажа недовоство, а тоя като ме стигна на светофара, навива волана и бам право в мене - направо избеснях - направих ме се на калбета.
Отивам полсе в раьонното да пиша жалба - а тия куки ми викат няма смисъл - даже може и ти да си в нарушение...
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е тия днес ме заклаха
Значи днес си взех акта - 100 лв. което мисля , че е максимума , но без да са ми взели точки. И защо толкова бе гов.....да ????
Та се амбицирах ще го обжалвам само ми кажете некакви подробности по процедурата щото нищо не ми е ясно .
А и ако не го платя какво ще стане ??? Да не ми го пратят след 2 до 10 години ама и лихва да са му турили ?????
Благодаря ви предварително
Значи днес си взех акта - 100 лв. което мисля , че е максимума , но без да са ми взели точки. И защо толкова бе гов.....да ????
Та се амбицирах ще го обжалвам само ми кажете некакви подробности по процедурата щото нищо не ми е ясно .
А и ако не го платя какво ще стане ??? Да не ми го пратят след 2 до 10 години ама и лихва да са му турили ?????
Благодаря ви предварително
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
нема да се плашиш за лихвата-почва да тече от момента на получаване на съобщението за доброволно изпълнение....
иначе жалиш в 7 дни срок от когато си получиш постановлението до софийски районен съд, чрез началника на кат и си пишеш квото смяташ че е било като си посочиш и кой искаш да ти е свидетел /човек който е бил с теб в колата/ или дори да не е бил пак си намираш някой който да потвърди твоите думи, няма такса, гледай да не изпуснеш срока
в кат има образци на жалби-точно до гишето където се получават нак. постановления, там се пуска и жалбата
иначе жалиш в 7 дни срок от когато си получиш постановлението до софийски районен съд, чрез началника на кат и си пишеш квото смяташ че е било като си посочиш и кой искаш да ти е свидетел /човек който е бил с теб в колата/ или дори да не е бил пак си намираш някой който да потвърди твоите думи, няма такса, гледай да не изпуснеш срока
в кат има образци на жалби-точно до гишето където се получават нак. постановления, там се пуска и жалбата
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”