Vento МЕЧТА
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца
Самоует ли ще я правиш.
Иначе по тема си мисля, че на тази кола могат да и се вземат към 8хил и в таблото на Венто и Голф МК3 има доста разлики, така, че не са еднакви както някой се изказа по-горе
Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца
Когато я направиш твойта като онази от обявата за 6 хилки яла ми се обади

Колата според мен си заслужава напълно парите,а това че за 13к може да се вземе 4-ка -Да ама такова Венто никой друг нема да има

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dxd написа:Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца
Когато я направиш твойта като онази от обявата за 6 хилки яла ми се обади![]()
Колата според мен си заслужава напълно парите,а това че за 13к може да се вземе 4-ка -Да ама такова Венто никой друг нема да имаВсе пак е правено в Германия и то с вкус,а тук всичко от Турския кореком и после се кефим
хем евтино,хем далаверка сме направили,хем е много е шукар,хем......
Кое всичко е oт турския кореком, осетили каква глупост написа по-горе.
Какво като е правено в Германия, в България също може да се направи.
И видя ли какво точно е правено по колата?
- мотор от АБФ
- Табло от Голф МК3
- решетка без емблема
- кристални мигачи на всякъде
- джанти
- окачване
- салон от ГТИ
Е кажи това не може ли да се направи в Бг и колко мисли, че ще излезе?
А това, че има селски коли, да има, но има и доста грамотно направени, това, че ти не ги знаеш е друг въпрос.
Последна промяна от niikoo_1 на Пон 30 окт 2006 15:03, променено общо 1 път.
Ми айде ти като си толкова навътре в нещата ми сметни колко идва цялата галимация че аз съм неграмотен
А колкото до България има качествени неща ама определено няма да се вместиш в тая сума)6000)ако искаш да е направиш като тази от обявата
А колкото до корекома всеки гледа да мине тънко и да му е хубаво
и за това ходим първо там
П.с Грамотно направени коли има не отричам-но в повечето случаи се опира до външен тунинг рядко се сменят мотори табла и т.н
Затова казвам .,че цената на колата е повече от реално и се дразня някой като се изципи че....7-8 хилки-ама айде със здраве

А колкото до корекома всеки гледа да мине тънко и да му е хубаво

П.с Грамотно направени коли има не отричам-но в повечето случаи се опира до външен тунинг рядко се сменят мотори табла и т.н
Затова казвам .,че цената на колата е повече от реално и се дразня някой като се изципи че....7-8 хилки-ама айде със здраве

Последна промяна от dxd на Пон 30 окт 2006 14:25, променено общо 1 път.
dxd написа:Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца
Когато я направиш твойта като онази от обявата за 6 хилки яла ми се обади![]()
Колата според мен си заслужава напълно парите,а това че за 13к може да се вземе 4-ка -Да ама такова Венто никой друг нема да имаВсе пак е правено в Германия и то с вкус,а тук всичко от Турския кореком и после се кефим
хем евтино,хем далаверка сме направили,хем е много е шукар,хем......
Добре де, ти ако си приготвил 14 000 за кола, за това Венто ще наброиш ли 13к

За тези пари има вече по-голям избор и си мисля, че има далеч по-добри решения от това

Аз примерно предпочитам лично да си правя колата по мой вкус.
Да си я гледаш като дете, докато расте (образно казано)!

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dxd написа:Ми айде ти като си толкова навътре в нещата ми сметни колко идва цялата галимация че аз съм неграмотен
Ме не искам да те обидя, но явно трябва още доста материал да прочетеш.
Колко мислиш, че струва мотор от АБФ 150коня с цялата периферия - това и окачването са най-скъпите неща.
Да ако е правено в Германия, там труда се плаща по друг начин, но тук никой няма да даде 13бона за това - то и не струва толкова.
За тия пари ще си вземеш един Голф ГТИ 16клапана юбилейка 96-97ма година + едно по-старо венто и ако имаш време, условия и способностие друго е от теб и после, ще си караш две коли.
МОтори се сменят доста често, това, че ти не знаеш за конкретните случай си е твоя работа.
Виж само в БМВ- форума има доста ентусиасти, на който колите им са със сменени мотори. Има две 316ки дето са станали 318ис, 320и дето е станало 325, няколко 320ис-ки и много други. Във форума също има доста коли с присадени мотори мога да ти изредя страшно много примери.
Спри се моля ти се с неподготвените изказвания.
Последна промяна от niikoo_1 на Пон 30 окт 2006 14:30, променено общо 1 път.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Мир да има,няма смисъл от спорове,всеки има право да е прав
.

Последна промяна от FELIPE на Пон 30 окт 2006 15:33, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”