Vento МЕЧТА

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 30 окт 2006 13:25

реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца :)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 окт 2006 13:31

Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца :)

Самоует ли ще я правиш.

Иначе по тема си мисля, че на тази кола могат да и се вземат към 8хил и в таблото на Венто и Голф МК3 има доста разлики, така, че не са еднакви както някой се изказа по-горе

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 30 окт 2006 13:33

Почнах компира, сега си търся двигател и климатик :) след 94та мисля година таблата стават еднакви ...... което е ялово

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 окт 2006 13:35

Tyan написа:Почнах компира, сега си търся двигател и климатик :)

Добре пожелавам ти успех и може да пуснеш темичка по натам, пък ако може ще помагам с морална подкрепа

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 30 окт 2006 13:39

За компира пуснах тема ... за двигателя почвам частите след 10 ти ще информирам подробно :)

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 30 окт 2006 14:01

Tyan написа:реалнаа цена на това е около 7-8 хилки ..аз ще видите какво ще направя моята след няколко месеца :)

Когато я направиш твойта като онази от обявата за 6 хилки яла ми се обади :lol:
Колата според мен си заслужава напълно парите,а това че за 13к може да се вземе 4-ка -Да ама такова Венто никой друг нема да има :wink: Все пак е правено в Германия и то с вкус,а тук всичко от Турския кореком и после се кефим :arrow: хем евтино,хем далаверка сме направили,хем е много е шукар,хем...... :lol:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 окт 2006 14:13

dxd написа:

Колата според мен си заслужава напълно парите,а това че за 13к може да се вземе 4-ка -Да ама такова Венто никой друг нема да има :wink: Все пак е правено в Германия и то с вкус,а тук всичко от Турския кореком и после се кефим :arrow: хем евтино,хем далаверка сме направили,хем е много е шукар,хем...... :lol:

Кое всичко е oт турския кореком, осетили каква глупост написа по-горе.
Какво като е правено в Германия, в България също може да се направи.

И видя ли какво точно е правено по колата?

- мотор от АБФ
- Табло от Голф МК3
- решетка без емблема
- кристални мигачи на всякъде
- джанти
- окачване
- салон от ГТИ

Е кажи това не може ли да се направи в Бг и колко мисли, че ще излезе?
А това, че има селски коли, да има, но има и доста грамотно направени, това, че ти не ги знаеш е друг въпрос.

Последна промяна от niikoo_1 на Пон 30 окт 2006 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 30 окт 2006 14:17

Ми айде ти като си толкова навътре в нещата ми сметни колко идва цялата галимация че аз съм неграмотен :lol:А колкото до България има качествени неща ама определено няма да се вместиш в тая сума)6000)ако искаш да е направиш като тази от обявата :wink:
А колкото до корекома всеки гледа да мине тънко и да му е хубаво :wink: и за това ходим първо там

П.с Грамотно направени коли има не отричам-но в повечето случаи се опира до външен тунинг рядко се сменят мотори табла и т.н
Затова казвам .,че цената на колата е повече от реално и се дразня някой като се изципи че....7-8 хилки-ама айде със здраве :wink:

Последна промяна от dxd на Пон 30 окт 2006 14:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 30 окт 2006 14:22

dxd написа:

Добре де, ти ако си приготвил 14 000 за кола, за това Венто ще наброиш ли 13к :?: :screwy
За тези пари има вече по-голям избор и си мисля, че има далеч по-добри решения от това :wink:
Аз примерно предпочитам лично да си правя колата по мой вкус.
Да си я гледаш като дете, докато расте (образно казано)! :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 окт 2006 14:27

dxd написа:Ми айде ти като си толкова навътре в нещата ми сметни колко идва цялата галимация че аз съм неграмотен :lol:

Ме не искам да те обидя, но явно трябва още доста материал да прочетеш.
Колко мислиш, че струва мотор от АБФ 150коня с цялата периферия - това и окачването са най-скъпите неща.

Да ако е правено в Германия, там труда се плаща по друг начин, но тук никой няма да даде 13бона за това - то и не струва толкова.

За тия пари ще си вземеш един Голф ГТИ 16клапана юбилейка 96-97ма година + едно по-старо венто и ако имаш време, условия и способностие друго е от теб и после, ще си караш две коли.

МОтори се сменят доста често, това, че ти не знаеш за конкретните случай си е твоя работа.

Виж само в БМВ- форума има доста ентусиасти, на който колите им са със сменени мотори. Има две 316ки дето са станали 318ис, 320и дето е станало 325, няколко 320ис-ки и много други. Във форума също има доста коли с присадени мотори мога да ти изредя страшно много примери.
Спри се моля ти се с неподготвените изказвания.

Последна промяна от niikoo_1 на Пон 30 окт 2006 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 30 окт 2006 14:29

Това е кола за маниаци ама наистина маниаци и ако съм такъв на тема Венто бих ги дал :wink: Избор винаги е имало и ще има,а от 2007 още повече :lol:
Ако мога да и насмогна на масрафа бих е взел ама финикийските знаци недостигат :wink:

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 30 окт 2006 14:36

Виждам,че си много навътре и няма да споря защото няма смисъл само ми кажи реално колко струва тогава :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 30 окт 2006 14:39

dxd написа:Виждам,че си много навътре и няма да споря защото няма смисъл само ми кажи реално колко струва тогава :wink:

Ми колата найстина ми допада и излежда мн.добре мисля, че повече от 9хил не може да и се вземе, просто пазара определя цената за съжаление.

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mileff » Пон 30 окт 2006 14:43

niikoo_1 написа:
dxd написа:Виждам,че си много навътре и няма да споря защото няма смисъл само ми кажи реално колко струва тогава :wink:

Ми колата найстина ми допада и излежда мн.добре мисля, че повече от 9хил не може да и се вземе, просто пазара определя цената за съжаление.

:да:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пон 30 окт 2006 15:08

Мир да има,няма смисъл от спорове,всеки има право да е прав :lol: .

Последна промяна от FELIPE на Пон 30 окт 2006 15:33, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”