Извинявам се ако съм допуснал някакви правописни или пунктоациони грешки

HukuTyY написа:Когато карам на газ и пусна само помпата без да работи на бензин а самата помпа да си върти налягането и колата забива и почва да намаля скороста без значение че съм натиснал педала на газта до доло и така докато угасне(като натисна копчето напълно да заработи на бензин е същата работа)
HukuTyY написа:Когато карам на газ и пусна само помпата без да работи на бензин а самата помпа да си върти налягането и колата забива и почва да намаля скороста без значение че съм натиснал педала на газта до доло и така докато угасне(като натисна копчето напълно да заработи на бензин е същата работа)
angel1223 написа:Коле ,газовия и бензиновия клапан как са ?да не би да не ти затварят добре и от там да смесва двете горива. А самия превкючвател газ-бензин читав ли е?.
Silverclub написа:Колеги, при мен същия проблем с малки разлики. На бензин нито пали нито работи. Смених цялата плочка отгоре с друга дюза и пак никакъв ефект. Бензиновата помпа също смених, че отказа и отново никои. Не пали и не пали. Копчето за превключване също изгоря и го смених. Много неща на куп ми се случиха след като я оставих в един много сервиз пълен с "разбирачи" ама за това съм си аз виновен. Напрежение стига до моното замерихме 12 волта. Помпата хвърля бензин ще ни удави само дето дюзата явно не отваря. Търся грамотно момче дето чатка токовете(в София) да я погледне ама удрям на камък. Дайте идея или някой познат дето ги чатка тоците, че от "майстори" вече 3 седмици немога да я ремонтирам
. А беше само смяна на гарнитура на главата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта