Незнам има ли и други колеги, които се "радват" почти ежедневно на преминаването към надлез Надежда или по-скоро от Кауфланд Банишора към Централна гара. Просто съм изумен от изобретателността на някой гений инженер, нает от фирмичката, която троши асвалта там

. Та за какво става въпрос:
Ден първи от приключението - Рано сутринта преди 1-2 месеца може би отивам си както всеки ден за работа и на светофара преди надлеза съответно ще тръгвам да правя десен завой за към гарата...е да ама не няма десен завой,..но все пак за моя радост бяха отбили движението в насрещното и се минаваше някакси. 17:00 часа като пич тръгвам да се прибирам преди да е почнал трафика и на същия светофар само че в обратна посока за ляв завой съответно забелязвам, че вече има знак и ляв завой е невъзможен, алтернативите са 2 или с целия трафик да се изнеса през Надежда или обратно и обиколка. Е аз избрах третия вариант - неправилно включване покрай знака, заедно с колите, които идват от Надлеза.
Ден Втори месец по-късно Сутринта рано, вече знам новата организация и тръгвам направо в насрещното където беше отбито движението, е да ама не...стигам средата на кръстовището и преди да навляза както обикновено в насрещното...насреща знак няма...но и вече организацията е нова, а тя е че вече просто няма десен завой за към Гарата

и аз по средата на кръстовището, заден и газ. Оглеждам се за всеки случай и виждам че лентата за връщане все още е отворена. Е да ама в 17 ч, вече не е така и ляв завой за обратната посока също няма, пътя просто е затворен...десен мигач и обиколка.
Ден пореден Сутринта вече след Кауфланд нататък пътя е затворен и се отбива в насрещното, но аз вече съм подготвен и съм с десен мигач, газ и обиколка.
Та ако има някой подобни преживявания там да си каже. Аз поне скоро не бях виждал толкова натоварено кръстовище и всеки си затваря където иска пътя през няколко часа!