110afn написа:Бе той Алонсо е недостижим за БътънЯ, но поне трима души ще го изядат с парцалите след "почивката"
Еспаньолата няма да е и в тройката накрая
Кои са тримата герои, които ще се опитат да отмъкнат златната ябълка ?
110afn написа:Бе той Алонсо е недостижим за БътънЯ, но поне трима души ще го изядат с парцалите след "почивката"
Ludia написа:110afn написа:Бе той Алонсо е недостижим за БътънЯ, но поне трима души ще го изядат с парцалите след "почивката"
Кои са тримата герои, които ще се опитат да отмъкнат златната ябълка ?
110afn написа:Стремя се мнението ми да е обективно, а не "фенско". Мисля ,че и двата бика ще са пред него. Лотус само загатват на какво са способни и ако имат поне половината късмет на Алонсо и те ще го минат. Силата на Мак ще се съсредоточи изцяло върху Хамилтън, а той за разлика от Алонсо има страхотен съотборник.
Единствения шанс според мен на Алонсо е Маса да направи сезонЯ на живота си
Аз съм за RAI, добър си е и не съм се ровил, но май е най-постоянния или греша
110afn написа:Ееее...Това беше много силно за Бътън, че е жалък и пребит. Каръка му е огромен този сезон. В никакъв случай не бих казал, че е слаб в момента или нещо от сорта. Самия отбор му съсипа поне половината състезания
110afn написа:Е какво значи това, че на Алонсо му е необходим съотборник, а на другите не![]()
Много се засягате и се самонадъхвате Фераристите. Само как го каза: "личностните качества на пилота Фернандо Алонсо".
Може би сбърках, че ще е извън тройката, ще устиска на третото място
Ludia написа:... да съгласен съм че ферари са минимум 3-тия отбор. И тука пак се връщаме на личностните качества на пилота Фернандо Алонсо и защо води в момента...
Vettel написа:Ludia написа:... да съгласен съм че ферари са минимум 3-тия отбор. И тука пак се връщаме на личностните качества на пилота Фернандо Алонсо и защо води в момента...
Влади, няма какво да се спори по въпроса. Само слепия не вижда, че това е причината да е лидер с такъв убедителен аванс. Остави ги да си мислят каквото искат. Алонсо щеше да е лидер, макар и с по-малко дори и да беше в болид на Лотус този сезон.
Vettel написа:Чак сега обърнах внимание на една глупост, която си написал. Не личностните, а пилотските качества е правилно![]()
Приемам го за твоя грешка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта