Формула 1, Сезон 2012

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Нека ние изберем шампион на Сезон 2012 (възможност за 3 гласа)

Себастиан Фетел
32
26%
Фернандо Алонсо
52
42%
Кими Райконен
21
17%
Марк Уебър
0
Няма гласове
Люис Хамилтън
6
5%
Дженсън Бътън
5
4%
Нико Розберг
1
1%
Михаел Шумахер
2
2%
Фелипе Маса
2
2%
Серхио Перес
2
2%
Пастор Малдонадо
2
2%

Общо гласове: 125
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, Сезон 2012

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2012 17:39

110afn написа:Бе той Алонсо е недостижим за БътънЯ, но поне трима души ще го изядат с парцалите след "почивката"
Еспаньолата няма да е и в тройката накрая

Кои са тримата герои, които ще се опитат да отмъкнат златната ябълка ?

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Чет 09 авг 2012 17:42

Ludia написа:
110afn написа:Бе той Алонсо е недостижим за БътънЯ, но поне трима души ще го изядат с парцалите след "почивката"
Еспаньолата няма да е и в тройката накрая

Кои са тримата герои, които ще се опитат да отмъкнат златната ябълка ?

и аз това се чудех. ако искате колеги да направим следното - да даваме прогнози за ТОП 3 на шампионата при пилотите до преди началото на уикенда в СПА.

така всеки фен ще изкаже своето виждане по въпроса 1-2-3.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Чет 09 авг 2012 17:49

Стремя се мнението ми да е обективно, а не "фенско". Мисля ,че и двата бика ще са пред него. Лотус само загатват на какво са способни и ако имат поне половината късмет на Алонсо и те ще го минат. Силата на Мак ще се съсредоточи изцяло върху Хамилтън, а той за разлика от Алонсо има страхотен съотборник.
Единствения шанс според мен на Алонсо е Маса да направи сезонЯ на живота си
Аз съм за RAI, добър си е и не съм се ровил, но май е най-постоянния или греша

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Чет 09 авг 2012 18:10

110afn написа:Стремя се мнението ми да е обективно, а не "фенско". Мисля ,че и двата бика ще са пред него. Лотус само загатват на какво са способни и ако имат поне половината късмет на Алонсо и те ще го минат. Силата на Мак ще се съсредоточи изцяло върху Хамилтън, а той за разлика от Алонсо има страхотен съотборник.
Единствения шанс според мен на Алонсо е Маса да направи сезонЯ на живота си
Аз съм за RAI, добър си е и не съм се ровил, но май е най-постоянния или греша

за Маса си адски прав. Той е много важен за успеха на Алонсо. Колкото по напред е, толкова по-малко точки за другите. За радост напоследък се справя по-добре и дано се напъне малко, че кариерата му виси на косъм. Още повече, че заяви открито нежеланието си да кара в посредствен отбор. Така, че за него е всичко или нищо. За мен - каквото и да направи ПЪТЯ след този сезон...

Бътън може да е по-добър от Маса по принцип, но този сезон е еднакво жалък и пребит от съотборника си. Важи и за двамата. Така, че Хамилтън както и Алонсо не могат много да разчитат на съотборниците си. Двата Ред Була верно са бързи и ще се борят взаимно до последно, което като се замисля е много добре :D

Лотусът е бърз и непостоянен. Дефицита на Кими е обезкуражаващ - трябва тези пред него да имат по 3 DNF-a. Не че е е нвъзмможно ама напоследък финишират доста болиди. Колите рядко се развалят и само мелетата или грешки на отборите водят до отпадания...Кими просто радва феновете си. И аз винаги много съм го харесвал и това едва ли ще се промени.

Потребителски аватар
110afn

Мнениеот 110afn » Чет 09 авг 2012 18:23

Ееее...Това беше много силно за Бътън, че е жалък и пребит. Каръка му е огромен този сезон. В никакъв случай не бих казал, че е слаб в момента или нещо от сорта. Самия отбор му съсипа поне половината състезания

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Чет 09 авг 2012 18:29

110afn написа:Ееее...Това беше много силно за Бътън, че е жалък и пребит. Каръка му е огромен този сезон. В никакъв случай не бих казал, че е слаб в момента или нещо от сорта. Самия отбор му съсипа поне половината състезания

съгласен съм с теб на 50%. и да и не. той не е жалък, сезонът му се разви така, но не е късно. просто тази година не се получават нещата. миналата година беше така с Хамилтън. Маса е така от няколко години :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2012 18:39

Ако си говорим за бързина на колите, да съгласен съм че ферари са минимум 3-тия отбор. И тука пак се връщаме на личностните качества на пилота Фернандо Алонсо и защо води в момента. Но нямам нерви да започваме пак споровете. На Хамилтън и Фетел не им трябват бързи съотборници, защото имат да се борят за максимум точки и колкото по-малко конкуренция, толкова по-добре. За Кими важи същото. На Алонсо обаче, Маса само може да му помогне от тук до края, но се съмнявам.

Потребителски аватар
110afn

Мнениеот 110afn » Чет 09 авг 2012 19:18

Е какво значи това, че на Алонсо му е необходим съотборник, а на другите не :screwy
Много се засягате и се самонадъхвате Фераристите. Само как го каза: "личностните качества на пилота Фернандо Алонсо".
Може би сбърках, че ще е извън тройката, ще устиска на третото място mhihi

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Чет 09 авг 2012 19:25

110afn написа:Е какво значи това, че на Алонсо му е необходим съотборник, а на другите не :screwy
Много се засягате и се самонадъхвате Фераристите. Само как го каза: "личностните качества на пилота Фернандо Алонсо".
Може би сбърках, че ще е извън тройката, ще устиска на третото място mhihi

ще ти цитирам поста след края на сезона да ти го припомня :Mr Green Fun

качествата на Алонсо даже и ние Фераристите да не ги коментираме, мисля че всички Ф1 анализатори не спират да ги изтъкват. Така, че наистина е излишно хахахa :beer :beer

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 10 авг 2012 9:02

Ludia написа:... да съгласен съм че ферари са минимум 3-тия отбор. И тука пак се връщаме на личностните качества на пилота Фернандо Алонсо и защо води в момента...

Влади, няма какво да се спори по въпроса. Само слепия не вижда, че това е причината да е лидер с такъв убедителен аванс. Остави ги да си мислят каквото искат. Алонсо щеше да е лидер, макар и с по-малко дори и да беше в болид на Лотус този сезон.
:да:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 10 авг 2012 9:05

Vettel написа:
Ludia написа:... да съгласен съм че ферари са минимум 3-тия отбор. И тука пак се връщаме на личностните качества на пилота Фернандо Алонсо и защо води в момента...

Влади, няма какво да се спори по въпроса. Само слепия не вижда, че това е причината да е лидер с такъв убедителен аванс. Остави ги да си мислят каквото искат. Алонсо щеше да е лидер, макар и с по-малко дори и да беше в болид на Лотус този сезон.
:да:

facepalm :kissy: :kissy: направо нямам думи, освен - следващия път в Деветте Дракона имаш едно саке от мен :bowdown

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 10 авг 2012 10:00

Чак сега обърнах внимание на една глупост, която си написал. Не личностните, а пилотските качества е правилно :Mr Green Fun
Приемам го за твоя грешка :kissy:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 10 авг 2012 10:03

Vettel написа:Чак сега обърнах внимание на една глупост, която си написал. Не личностните, а пилотските качества е правилно :Mr Green Fun
Приемам го за твоя грешка :kissy:

Е хубаво де, писах го вчера в тролея :Mr Green Fun
Макар да не е съвсем грешно това което съм написал, прав си, приемам че твоята корекция е по-правилна :D

Потребителски аватар
110afn

Мнениеот 110afn » Пет 10 авг 2012 12:19

Толкова сте заслепени, че сега преписвате всичко на таланта му, а накрая като не е първи той пак ще е големата работа , но колата ще му е виновна.
И преднината въобще не е убедителна.
Пилците се броят на есен. Тогава всички Алонсовци ще търсите под вола теле. Гледам двата Редбула ги нямате за нищо вече, Хамилтън сте го отписали тотално, Кими още повече, щото той според вас е гола вода, Алонсо щял да бъде първи даже и Лотус да бил карал. Смех, смех.....

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 10 авг 2012 12:39

Ти на кого викаш Алонсовец :Mr Green Fun
Накрая като не е първи мога само да ти кажа, че ще съм най-щастливия фен на Формула 1 :kissy: Много искам Фетел или Кими да спечелят, но за съжаление няма да е този сезон. :cry:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”