dobrinb написа:Аз не си спомням много добре, ама интервюта имаше ма йс разни там уж известни личности. Най - добре е тези личности да са пряко свързани с автомобилния спорт или производство, за да стават интересни резговори и да се научават полезни и любопитни факти от света на автомобилите. Но разни дето хал хабер си нямат, набедени български звезди, по добре хич да не ги каните. Те са за жълтите предавания.
Обиколката с Дачията е любопитна дотолкова, доколкото различни хора с един и същ автомобил минават едно и също трасе. Така постигналите най - добри времена, могат да дават съвети за това как са постигнали такова време, какво спазват и т.н.
Най - интересната част от предаването обаче могат да бъдат тестовете и сравненията, и то предимно на достъпни за нашия пазар нови или малко употребявани автомобили. Това интересува хората според мен.
А пък със съветите също ще има полза и интерес. И нали знаеш, моята подкрепа е винаги налице, ако се наложи и един водещ мога да стана

имай предвид, че като цяло България е малка страна с още по-малко автомобилни ентусиасти и още пък по-малко хора свързани с този "бранш". Като цяло това предаване, както всяко друго цели възможно най-голям зрителски интерес, съответно не може да вдигнем нивото само за автомобилни фанатици, трябва да има интересни неща и за по-голяма част от публиката. Според мен частта с гостите е интересна, защото виждаш хора в съвсем различна светлина. Откровено казано до сега, от почти всички гости чух репликата "Оле тази кола ще се обърне" .. всички искат да се обръщат, а реално Дачийката стои доста добре на пътя, малко е мека, но това не пречи да я пързалям със 100км/ч на 90 градуса напреки на пистата. Возих Белослава, която също мислеше, че ще се обръща и остана доста впечатлена, след което започва да смъква обиколките с по секунда! Същото нещо беше и с Нели от Туистър, седях с нея и от 2 мин, след като се завъртя, слезе на 1:41 и то на мокро, което означава, че ако беше сухо щеше да слезе с още 3 секунди и щеше да бие Дидо от Д2. Той беше мнооооо уверен, че е мноооо бърз .. да ама не
Относно колите втора ръка няма да намерят място най-вероятно, освен в предавания, в които сравняваме предишните поколения с новото, както беше с Опел Корса и рейтинга беше много висок, но отделна рубрика няма да има.
Относно водещите - работим по въпроса