Showroom .. по бТВ чака публика ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 31 окт 2006 9:14

Sir T написа:има .. има :D Като го взема ще ти го запиша! И моята баба е най-вярната фенка на предаването! :D

Относно теста на джиповете ... ъъъъ беше отрязан! :evil: Или съм говорил глупости или не е стигнало времето .. пак!

.....сигурно е било по важна обиколката с дачията :) :) :) :)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 31 окт 2006 9:24

One написа:.....сигурно е било по важна обиколката с дачията :) :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 10:39

One написа:
Sir T написа:има .. има :D Като го взема ще ти го запиша! И моята баба е най-вярната фенка на предаването! :D

Относно теста на джиповете ... ъъъъ беше отрязан! :evil: Или съм говорил глупости или не е стигнало времето .. пак!

.....сигурно е било по важна обиколката с дачията :) :) :) :)

явно :D :D
Простете и на мен ако с нещо дразня, но нямам много опит пред камера, а винаги искам да кажа всичко, което знам и усещам, лошото е, че нямам много време за разговор и ме орязват после.

В интерес на истината обиколката с Дачията е рубрика и не може без нея, но все още смятам, че предаването ни е прекалено претрупано и може да изпуснем някоя друга рубрика. Според мен правилния формат е:
- новини
- обиколка с Дачия
- тест на автомобили (добре разработен, с коментар)
- (ако остане време!!!) още нещо -> примерно училище за каране, упражнения, които всеки може да пресъздаде и да трупа опит; съвети за поддръжка на автомобила (идва зима) - общо взето практични и интересни неща :roll:

Споделил съм го, с който трябва, споделям го и с Вас, защото все пак Вие сте хората, които го гледат!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 31 окт 2006 11:15

Аз не си спомням много добре, ама интервюта имаше ма йс разни там уж известни личности. Най - добре е тези личности да са пряко свързани с автомобилния спорт или производство, за да стават интересни резговори и да се научават полезни и любопитни факти от света на автомобилите. Но разни дето хал хабер си нямат, набедени български звезди, по добре хич да не ги каните. Те са за жълтите предавания.
Обиколката с Дачията е любопитна дотолкова, доколкото различни хора с един и същ автомобил минават едно и също трасе. Така постигналите най - добри времена, могат да дават съвети за това как са постигнали такова време, какво спазват и т.н.
Най - интересната част от предаването обаче могат да бъдат тестовете и сравненията, и то предимно на достъпни за нашия пазар нови или малко употребявани автомобили. Това интересува хората според мен.
А пък със съветите също ще има полза и интерес. И нали знаеш, моята подкрепа е винаги налице, ако се наложи и един водещ мога да стана :ihihih:

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Вто 31 окт 2006 12:15

Как може да се гледа предаването в 4ужбина /по специално Германия/ ?
Имах ваzможност да гледам само парвите неколко 4асти, кадето водещите от4айваха /пове4е даже от Аспарух, който прили4а на сериен убиец/ и според мене би било по интересно да има пове4е нагледно покаzани упражнения, който zрителите да могат да направят самостоятелно, така 4е да се усаваршенстват поне малко в шофирането, с което да може да се отли4и от останалата помия по другите програми :roll:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Вто 31 окт 2006 12:49

http://btv.bg/satellite/ - Доколкото знам само мачовете от шампионската (сигурно и разни други международни спортни събития) и филмите със субтитри са "кодирани" (не че има начин да ги разкодираш)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 13:42

dobrinb написа:Аз не си спомням много добре, ама интервюта имаше ма йс разни там уж известни личности. Най - добре е тези личности да са пряко свързани с автомобилния спорт или производство, за да стават интересни резговори и да се научават полезни и любопитни факти от света на автомобилите. Но разни дето хал хабер си нямат, набедени български звезди, по добре хич да не ги каните. Те са за жълтите предавания.
Обиколката с Дачията е любопитна дотолкова, доколкото различни хора с един и същ автомобил минават едно и също трасе. Така постигналите най - добри времена, могат да дават съвети за това как са постигнали такова време, какво спазват и т.н.
Най - интересната част от предаването обаче могат да бъдат тестовете и сравненията, и то предимно на достъпни за нашия пазар нови или малко употребявани автомобили. Това интересува хората според мен.
А пък със съветите също ще има полза и интерес. И нали знаеш, моята подкрепа е винаги налице, ако се наложи и един водещ мога да стана :ihihih:

имай предвид, че като цяло България е малка страна с още по-малко автомобилни ентусиасти и още пък по-малко хора свързани с този "бранш". Като цяло това предаване, както всяко друго цели възможно най-голям зрителски интерес, съответно не може да вдигнем нивото само за автомобилни фанатици, трябва да има интересни неща и за по-голяма част от публиката. Според мен частта с гостите е интересна, защото виждаш хора в съвсем различна светлина. Откровено казано до сега, от почти всички гости чух репликата "Оле тази кола ще се обърне" .. всички искат да се обръщат, а реално Дачийката стои доста добре на пътя, малко е мека, но това не пречи да я пързалям със 100км/ч на 90 градуса напреки на пистата. Возих Белослава, която също мислеше, че ще се обръща и остана доста впечатлена, след което започва да смъква обиколките с по секунда! Същото нещо беше и с Нели от Туистър, седях с нея и от 2 мин, след като се завъртя, слезе на 1:41 и то на мокро, което означава, че ако беше сухо щеше да слезе с още 3 секунди и щеше да бие Дидо от Д2. Той беше мнооооо уверен, че е мноооо бърз .. да ама не :D
Относно колите втора ръка няма да намерят място най-вероятно, освен в предавания, в които сравняваме предишните поколения с новото, както беше с Опел Корса и рейтинга беше много висок, но отделна рубрика няма да има.
Относно водещите - работим по въпроса :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 13:42

ChampioN написа:Как може да се гледа предаването в 4ужбина /по специално Германия/ ?
Имах ваzможност да гледам само парвите неколко 4асти, кадето водещите от4айваха /пове4е даже от Аспарух, който прили4а на сериен убиец/ и според мене би било по интересно да има пове4е нагледно покаzани упражнения, който zрителите да могат да направят самостоятелно, така 4е да се усаваршенстват поне малко в шофирането, с което да може да се отли4и от останалата помия по другите програми :roll:

аз ги имам на DVD и като ми остане малко време ще ги рипна и ще ги пусна като торенти.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 31 окт 2006 14:54

Сър..
Мисля, че е ред на една ретроспекция на голфовете...или на половерите..
мисля, че има достатъчно "материал" тук, не като онази изядена корсичка..по-добра не можаха ли да изнамерят.. поне без ръждичка..

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Вто 31 окт 2006 15:44

не можахме да намерим по-читава .. пък и Опел без ръжда Опел ли е? :D

Porsche BG не са предложили още услугите си .. лично аз мисля, че едно предаване на тема Golf GTI ще е много добре да създадем?! Ако осигурят едно Golf V GTI, Golf IV GTI е сигурен, а мисля, че и тук все ще се намери MK II и MK I GTI .. ама нема :roll:

Дадоха за другото по Nova TV едно Audi Q7 и това беше .. ни Touareg съм карал, ни Phaeton .. виж последното Polo GTI 1.8T го разтрих по друг повод в Мюнхен и като изключа дървения интериор и шума в колата доста усмихнат бях - върви като ненормално! :D

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Вто 31 окт 2006 21:31

Sir T написа:
ChampioN написа:Как може да се гледа предаването в 4ужбина /по специално Германия/ ?

аз ги имам на DVD и като ми остане малко време ще ги рипна и ще ги пусна като торенти.

В о4акване сам и благодаря предварително ! :)

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 01 ное 2006 1:53

не мога да намеря читав софтуер за рипване на DVD-та .. все някво криво качество го правят :roll:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 01 ное 2006 2:00

@ChampioN neterra.tv

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 01 ное 2006 3:14

да, има ги online там ..

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 01 ное 2006 16:43

wili98 написа:Само да спомена, че 1.5 дци /80кс/ мотора на рено е признат като най-добрият дизелов мотор за всички времена и то не от кой да е а от АутоБилд...

Без да изпадам в детайли и да поставям твоето мнение под съмнение искам да ти подшушна, че цитираното списание в Германия има измежду разбиращите от материята ..."незавидна слава", ако ме разбираш кво искам да кажа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”