а сега и в тия жеги като пусна климатроника ептем става тромава... някой и казват че ако смена свещите ще се оправи? как мога да разбера дали ми работят свещите и от тях ли да е пробема?1.8T няма сила...
-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
1.8T няма сила...
здравейте хора нещо става с колата ми:( нещо не иска да ускорява... както набира на газ така набира и на бензин...а от 3-та нагоре за ускорение да не става дума
а сега и в тия жеги като пусна климатроника ептем става тромава... някой и казват че ако смена свещите ще се оправи? как мога да разбера дали ми работят свещите и от тях ли да е пробема?
а сега и в тия жеги като пусна климатроника ептем става тромава... някой и казват че ако смена свещите ще се оправи? как мога да разбера дали ми работят свещите и от тях ли да е пробема?-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.8T няма сила...
това е че аз не съм в БГ... и си правих диагностика но честно да ти кажа нищо не ми обясниха... чета доста коментари за VAG-COM и се кана да се поръчам този кабел http://sklad66.com/cms/VCDS-VAG-COM.html какво ще кажете ще ми показва ли какво работи и какво не?
-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
какво става с тази кола... като загрее и няма никаква сила... защо така някой имал ли е подобен проблем? моля помагаите - feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
plamenkirovski написа:maikomila какво става с тази кола... като загрее и няма никаква сила... защо така някой имал ли е подобен проблем? моля помагаите
Като загрее и спира да върви ?
Да не би съединителя да е тръгнал, смисъл ръмжи много, но не върви ?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
plamenkirovski написа: някой и казват че ако смена свещите ще се оправи?
Не ходи на диагностика с ВАГ-Ком и слушай такива лафчета.След като смениш свещите,бобините,дросела,температурния датчик,датчика за температура на въздуха, дебитомера, дросела, интеркулера , детонационните датчици ...... може и да се оправи.Старите части ми ги пращай на мен - голям приятел ще ти стана
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Без диагностика... няма как да стане номера, освен ако не искаш да подмениш половината кола в търсене на причината.
Където и да си - диагностика е евтина и дори без пари ако отидеш в оторизиран сервиз!
Където и да си - диагностика е евтина и дори без пари ако отидеш в оторизиран сервиз!
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Иначе аз залагам на дебитомер, той има това свойство - като загрее колата, да не върви добре.
Ако имаш познат със същата кола - разменете ги и пробвай.
Ако имаш познат със същата кола - разменете ги и пробвай.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
skotis написа:Иначе аз залагам на дебитомер,
Още две също толкова вероятни причини - детонации ,или датчик за температурата на въздуха.
-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
каде се намира това детонации и датчик за температурата на въздуха? и днеска ми направи голямо впечатление че като стигна на 2700 оборота и се едно нещо ме дърпа назад
от какво ше е това? тази седмица чакам да ми пристигне VAG-COM кабела, някои ще ми обясни как да си права реална диагностика?
- Haralampi
Има много теми и уебстраници за диагностика с VAG-COM. Направи си труда да потърсиш. А най-вероятно ще се справиш и сам като отвориш софтуера.
Иначе - "детонации" не е "къде се намира", а е множеството число на думата "детонация"
Иначе - "детонации" не е "къде се намира", а е множеството число на думата "детонация"
- Rabbit_TDI
- Контакти:
plamenkirovski написа: като стигна на 2700 оборота и се едно нещо ме дърпа назад![]()
Начи сега към вероятните причини прибави и Н75 и мебрана на турбото ,пък че може и цепнат топъл охлюв на турбото
- Haralampi
... И преди да изготвим списъкът от 120 възможни причини - диагностика! Друг (разумен) начин няма!
-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
значи все пак ще чакам края на седмицата та да ми пристигне кабела
все пак ще съм благодарен ако някои ми опише как се прави тази диагностика, щото имам някъв страх че ще обуркам нещо
какво е Н75? а ако имам цепната мембрана на турбото мога ли да си го оправа аз или требва да я закарам на специалист?
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Колега казаха ти колегите сам ще е доста трудно определено вземи някой който разбира или може да работи с него не бих ти препоръчал да си правиш експерименти но твоя воля-
plamenkirovski
- Автомобил:
- Двигател:
S_T_I_N_G написа::dummy: Колега казаха ти колегите сам ще е доста трудно определено вземи някой който разбира или може да работи с него не бих ти препоръчал да си правиш експерименти но твоя воля
да не е всеки един които работи с VAG COM да се е родил научен? стига каде да намера да прочета и аз ще се науча не вярвам да е чак толкова трудно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”