Golf 4 - "сребърен ангел" (ЗА КЛЮЧ........)
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Re: Golf 4 - "сребърен ангел"
Ще следя темата ти с интерес.Искам да видя как ще станат стопчетата при теб , ако ми хареса и аз да си взема.Зет ми(мъжа на сестра ми) си взе такива за BMW-то си само,че черните,че неговото е черно и са доста добри , карах 50 км зад него и много добре си светят.Успех с ангелчето 

-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
feniksgod написа:За съжаление колата няма да дойде на собствен ход както бях планирал, а на автовоз, защото разхода на колата в Англия извънградско е бил 11 на 100![]()
![]()
.
Ако трябва да дойде на собствен ход ще хвърля доста пари за бензин просто, някакви идеи м/у защо е дала такъв разход ?
P.S Тествали са я също така колко ще дигне максимум, и 240км/час ги е направила(на техните пътища в Англия обаче).
Разхода според мен е нормален за тоя двигател. Моята печка при 240 ми показваше 7.5-8.0
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Много красиво Голфче с неповторим чар,сторият стопанин колкото и мераклия да е бил повече от няма да е като гледам първите стъпки по оправянето на стойностните неща в колата.
Успех и много безаварийни

Успех и много безаварийни

- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Малко интро 

Не ми остава време да я изкарам от гаража за съжаление, за да я снимам както си трябва.
На фара не знам дали се вижда, но жълтата светлина е сменена със бяло синкава, ксенонова
. За съжаление обаче моя Xenon, който беше със колата не става на тези фарове(може да се преправи, но искам да остане за колата на баща ми, на V5-така ще му сложим моите стари фарове със ксенона) и ще закупуван и Xenon явно.

Не ми остава време да я изкарам от гаража за съжаление, за да я снимам както си трябва.
На фара не знам дали се вижда, но жълтата светлина е сменена със бяло синкава, ксенонова

- feniksgod
Иииииииииии дойде му времето
.
Излезе от гаража. Вече с номера
, по софийският КАТ имам чувството, че може да се направи филм обаче
, но това е друга тема.
Сменени масла(на двигателя е Total 5W40 100%), филтри(без конусният), водна помпа, ремъци, ролки, накладки, дискове.

EDIT:
Правих вече тест
. Абе ще си изяде 18-ските на първа
.
Също ми хареса как ги набира до 160км/ч, нагоре не посмях с тези нови дискове и накладки, плюс мокрото време.
Представям си щом в момента върви така, какво става като смениш охлювчето и съединителчето
.

Излезе от гаража. Вече с номера

Сменени масла(на двигателя е Total 5W40 100%), филтри(без конусният), водна помпа, ремъци, ролки, накладки, дискове.

EDIT:
Правих вече тест

Също ми хареса как ги набира до 160км/ч, нагоре не посмях с тези нови дискове и накладки, плюс мокрото време.
Представям си щом в момента върви така, какво става като смениш охлювчето и съединителчето

- feniksgod
ОГРОМНИ благодарности на колегата "@madwifi", за оказаната помощ относно бордовия и ел.стъклата.
.

- feniksgod
Да дам малко инфо какво мисля да правя вече
.
Засега обръщането на волана ще се поотложи. Мисля да наблегна на Performance частта първо.
Поръчал съм: нов въздушен филтър и кит за почистване.
Свещите също ще се сменят, но ще се доверя на set16v за тях.
Дебитомера дава някакви грешки, затова ще взема втора ръка един да видя дали няма да се оправи.
Съединителя вече при ръчки взе да приплъзва. Затова реших да се доверя, на човек който си знае работата и е доста хвален във форума и не само тук. Човека на, който ще се доверя за съединителя е set16v - познат още като Генчо по име
.
Вече бях при него и говорихме, ще усилвам съединителя за бъдещ проект, все още е под въпрос дали няма да бъде керамичен.
След това ако не излезе нищо друго идва ред на ревизирането на мотора за да съм сигурен, че всичко ще бъде наред като тръгна да правя нещо. При ревизирането мога и да почна да обръщам волана, така и така колата няма да бъде в движение.
Съединителя до края на този месец или на началото на другия го правим. След това чакам филтъра и кита за почистване, който съм поръчал и после е дебитомера наред.
Това е накратко замисъла на нещата, ще се опитам да си направя темата нещо като хронология на колата. Като почна проекта ще пиша отново, да се надявам тогава да се похваля с купен охлюв
.

Засега обръщането на волана ще се поотложи. Мисля да наблегна на Performance частта първо.
Поръчал съм: нов въздушен филтър и кит за почистване.
Свещите също ще се сменят, но ще се доверя на set16v за тях.
Дебитомера дава някакви грешки, затова ще взема втора ръка един да видя дали няма да се оправи.
Съединителя вече при ръчки взе да приплъзва. Затова реших да се доверя, на човек който си знае работата и е доста хвален във форума и не само тук. Човека на, който ще се доверя за съединителя е set16v - познат още като Генчо по име

Вече бях при него и говорихме, ще усилвам съединителя за бъдещ проект, все още е под въпрос дали няма да бъде керамичен.
След това ако не излезе нищо друго идва ред на ревизирането на мотора за да съм сигурен, че всичко ще бъде наред като тръгна да правя нещо. При ревизирането мога и да почна да обръщам волана, така и така колата няма да бъде в движение.
Съединителя до края на този месец или на началото на другия го правим. След това чакам филтъра и кита за почистване, който съм поръчал и после е дебитомера наред.
Това е накратко замисъла на нещата, ще се опитам да си направя темата нещо като хронология на колата. Като почна проекта ще пиша отново, да се надявам тогава да се похваля с купен охлюв

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Супер е голфа колега продължавай смело напред
Ще следя с интерес

- feniksgod
Тъкмо когато вече бях подготвил R32 интериора + още други екстри и хубавини. Всичко се срина
.
Днес един ТИР ме засече и ме накара да се ударя в бордюра, даже не спря или явно не разбра или въобще не искаше да спре да види какво е станало с мене.
Засега със сигурност заден мост е за смяна. Не разбрах и как кола със предно може да ми занесе по този начин.
Надявам се скоро да се похваля с ремонтираната кола и пожелавам на всички ТИР-аджии като този да се УДАРЯТ И ДА ИЗГОРЯТ ЖИВИ..........МАЙКА ИМ ШИБАНА МРЪСНА ДОЛНА.

Днес един ТИР ме засече и ме накара да се ударя в бордюра, даже не спря или явно не разбра или въобще не искаше да спре да види какво е станало с мене.

Засега със сигурност заден мост е за смяна. Не разбрах и как кола със предно може да ми занесе по този начин.

Надявам се скоро да се похваля с ремонтираната кола и пожелавам на всички ТИР-аджии като този да се УДАРЯТ И ДА ИЗГОРЯТ ЖИВИ..........МАЙКА ИМ ШИБАНА МРЪСНА ДОЛНА.
- feniksgod
Колеги предният амортисьор е изкривен, задният се е набил също и ще трябва или да купувам един преден един заден или по-добре се чудя за цялостно окачване, което НЯМА да ме излъже.
Спрял съм се на тези:
Maxtrac Holland

COILOVER - TA

FKAK11

Препоръчаха ми първото (Maxtrac) и засега съм се спрял на него, но все пак ако някой може да каже и друго мнение ще съм много благодарен.
EDIT: Какво значи KW, колега ?
Спрял съм се на тези:
Maxtrac Holland

COILOVER - TA

FKAK11

Препоръчаха ми първото (Maxtrac) и засега съм се спрял на него, но все пак ако някой може да каже и друго мнение ще съм много благодарен.
EDIT: Какво значи KW, колега ?
Последна промяна от feniksgod на Пон 26 ное 2012 14:08, променено общо 1 път.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
За коилове най-добре взимай KW, те возят най-добре като комфорт.
-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
KW е фирма за спортни окачвания, колега
Една от най- добрите.

- feniksgod
Голфчо е готов
.
P.S Сега да насочим финансите към съединител, защото всеки който ми се качи да кара колата казва, че е накрая на живота си. Аз си карам с приплъзващ съединител от половини година вече, ама като ме уплашиха, че ако приплъзнел изцяло съм щял да си остана на място, ме сащисаха бая
.

P.S Сега да насочим финансите към съединител, защото всеки който ми се качи да кара колата казва, че е накрая на живота си. Аз си карам с приплъзващ съединител от половини година вече, ама като ме уплашиха, че ако приплъзнел изцяло съм щял да си остана на място, ме сащисаха бая

- feniksgod
Да повдигна темата с малко повече инфо.
Чистихме един дросел и един датчик......

Онези дни по излъскахме двигателя, че нямаше какво да с прави
.

Ето и вече новата придобивка инсталирана. Оригинален километраж от R32. Скоро се задават и още нещица.
Километража си го сложих сам, но искам да кажа, че това нямаше как да стане без огромната подкрепа от "Vladko"

Чистихме един дросел и един датчик......

Онези дни по излъскахме двигателя, че нямаше какво да с прави

Ето и вече новата придобивка инсталирана. Оригинален километраж от R32. Скоро се задават и още нещица.
Километража си го сложих сам, но искам да кажа, че това нямаше как да стане без огромната подкрепа от "Vladko"