Сервизът за рециклиране на рейки в ТУ - май вече не стават..

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Сервизът за рециклиране на рейки в ТУ - май вече не стават..

Мнениеот zfa159 » Чет 16 авг 2012 8:24

Понеже много хора ги хвалят,включително и аз,работя с тях от доста време.След последното ми посещение оначе,останах с доста лошо впечатление.За течовете да,оправят ги,без проблем,но с тропането се оказа,че им е голям проблем да се справят.
Става дума за рейка на Ауди А3 (Голф 4) .Оплакванията - при почти пълен десен рейката затяга и после трудно се връща,също така има едно тропане при неравности и лек завой.Свалих аз рейката,наистина тропаше гребена към зъбите и отгоре оста,която влиза към рейката.Също както и при завиване на дясно наистина затягаше накрая и то доволно.
Нося я там и едното младо момче се захвана с нея.Нави реглажа на луфта и рейката спря да тропа (луфта в оста отгоре си остана).После обаче взе да се бори със затягането и тя затягаше още повече.Викна по-възрастния човек (явно управителя на цялата работа).Онзи човек не я погледна много,разви реглажа докато спре да затяга и каза "готова е" .Аз го попитах дали няма да тропа повече сега,защото по моята логика трябва да тропа повече,щом я е развил толкова. той ми заяви "омръзна ми да повтарям едно и също на всички,няма да ти обяснявам,вземи си я" .И аз си я взех.В крайното положение закачаше много малко,ама тропаше много повече от преди death .Младото момче ми каза,че вероятно е крив пръта на рейката (гребена) и или ще закача или ще тропа.За луфта на оста горе ми казаха,че имало лагери,ама ако ги сменят,щяла да закача още повече и си било нормално да си го има.Сумарно се занимаваха с рейката не повече от 10-15 минути.
Препоръчаха ми друг човек,чиито координати няма да давам,за да не се тълкува като реклама на единия,за сметка на другия.Нося рейката там и момчето (доста по-отзивчив) се посмя от сърце на ситуацията в ТУ и ми каза,че ще я види.Още не я гледал обстойно,ама поне си направи труда да я разглоби и да ми каже,че пръта не е износен и е съвсем прав и причината да закача е някъде другаде.Затягането вероятно идвало от частта с хидравликата и днес ще я види нея (не помня как точно каза,че се казва хидравличния блок).Също ми каза,че тропането в оста не е нормално и ще го оправи.
Тъй че,имайте 1 на ум :)
:beer

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Сервизът за рециклиране на рейки в ТУ - май вече не стават..

Мнениеот vasstop » Чет 16 авг 2012 20:49

Ами след като на Стефан Андровски му е омръзнало, значи вече си има достатъчно работа и ние няма нужда вече да ходим там, а ще търсим други хора, на които не им е омръзнало и си разбират от работата.
Няма незаменими хора

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 16 авг 2012 21:09

vasstop написа: няма нужда вече да ходим там, а ще търсим други хора, на които не им е омръзнало и си разбират от работата.

Някакви предложения?
Иначе тези при Окръжна болница са съвсем зле. :bishop

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 16 авг 2012 23:45

В последно време, когато някой похвали някой друг,се приема за скрита реклама и затова не съм дал имена и координати на човека :) .Иначе утре ще си взема рейката от там и човека ми я е направил и проверил и каза,че е била доста разбита и недоумява как колегите му (които и той уважава доста) не са я видели или не са я разглобили да видят какво става вътре поне. Доста колеги със сервизи (които ме пратиха при него дефакто),гарантираха,че човека работи добре.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 17 авг 2012 8:15

Направо напиши тук кой е и координати.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 17 авг 2012 10:49

0889 916 788 -> Иван .Намира се в Люлин,до Макдоналдс на бул. Орион.
Занимава се с рейки,помпи,хидравлични и пневматични неща.Работите стават малко бавничко,защото хората имат много работа.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 18 авг 2012 17:45

zfa159 написа:0889 916 788 -> Иван .Намира се в Люлин,до Макдоналдс на бул. Орион.

Не съм ходил там, но от мои близки съм чувал само хубави думи!

Последна промяна от Luciano на Нед 19 авг 2012 14:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 19 авг 2012 14:01

Е и аз години на ред работя с тях ама...е на, отсвириха ме доволно,което както и да е,не им се е занимавало,хубаво,ама поне да бяха казали,че рейката е строшена,да си я нося да я правят някъде.Само че те ми казаха,че няма проблеми,да си я слагам така...Иначе съм направил не 1 и 2 рейки там,ама...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”