най-добрата халогенна крушка?!
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Що бе, не ти понесе цената на горивата заради постоянното светене на гъзарията ли
?

- ShikeraBoy
- Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
- Двигател: AMF
Колеги от 2 седмици съм сложил на късите Philips X-tream Vision +100% и съм от повече от доволен.Светлината е леко жълтеникава повече бие към бяла но разстоянието на което светят е 2 пъти повече от обикновените крушки до сега с които съм бил.Наистина са скъпички (60лв) но поне си заслужава светенето.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
brum написа:Що бе, не ти понесе цената на горивата заради постоянното светене на гъзарията ли?
Цената на горивата не ми понесла, какво общо има пък цената, наистина ли си мислиш че ще вдигне разхода и ще я хванеш с колко

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Няма го вече стария Осрам Кул блуе там е истината. Две години издържаха моите. Но за цокли H7 и H1 цената е повече от непоносима
. А и с тея закони сега просто не си заслужава.
. Ще си карам с жълтурите и ще си бодна едни реленца.

-
- Двигател:
Сашо Белята написа:Няма го вече стария Осрам Кул блуе там е истината. Две години издържаха моите. Но за цокли H7 и H1 цената е повече от непоносима. А и с тея закони сега просто не си заслужава.
. Ще си карам с жълтурите и ще си бодна едни реленца.
Няма да ти казвам къде е истината защото всички ще ме нападнат

- maniac_55
- Автомобил: A4 8E5 TDI
- Двигател:
Колеги, хайде сега малко да отидем отзад на автомобила.
Напоследък няколко пъти се натъквам на разни 'кьорави' шофьори зад мен и трябва да се направи нещо по въпроса. Предложете някакви по-силни крушки за задните мигачи и евентуално габарити. Някъде гледах разни LED крушки, от които ефекта сигурно ще бъде доста по-добър, но не знам кои са най-хубави, кой модел точно трябва и т.н., така че чакам разяснение по въпроса! 

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
От лед крушките ще стане точно обратното.
Това че са калпави шофьори не значи че като ги осветиш назад по-силно и ще ти е по-сигурно. Даже ме убиват по-новите коли с доста лед диоди на стоповете, ако чакам на светофар зад тях. Но просто от смяна на една крушка 20вата с такава с диоди ефект няма да има. Трябва ти цял стоп с диоди-като на седма серия например.
Това че са калпави шофьори не значи че като ги осветиш назад по-силно и ще ти е по-сигурно. Даже ме убиват по-новите коли с доста лед диоди на стоповете, ако чакам на светофар зад тях. Но просто от смяна на една крушка 20вата с такава с диоди ефект няма да има. Трябва ти цял стоп с диоди-като на седма серия например.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
hitman0013 написа:От лед крушките ще стане точно обратното.
Напротив.Ефекти има,но само на кристални(не релефни) стопове

Продават се по 79.90$ без доставката

Горните са само габарит.Долните са снимани само на габарит,без да е натисната спирачката

7W 20 диода
16 Radial firing 0.5W LED's that shine perfectly into the chrome reflectors of your cars lamp assembly creating a sparkling effect.
Ама избягахме от идеята на другите крушки,за които е и темата

4 Forward firing 0.5W LED's to fill out the front of the lens.
6:1 high/low ratio and increased high output intensity.
Lowered LED placement for a more precise focal point in the reflector.
All aluminum circuit boards.
Large nickel plated copper heat sink for even better reliability and performance.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Osram Mega White светят чисто бяло без син отенък. хипер уайт са със.
- maniac_55
- Автомобил: A4 8E5 TDI
- Двигател:
hitman0013 написа:От лед крушките ще стане точно обратното.
Как така точно обратното, ще светят по-слабо от халогените ли? Лично на мен не ми се вярва, а и мисля че с по-силна светлина ще се избегне ефекта на недовиждането...
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Писали са ти по-горе-трябва да смениш целите стопове за да има ефект.
Бъди сигурен че си те виждат, просто си случил на калпави шофьори/джигити.
Бъди сигурен че си те виждат, просто си случил на калпави шофьори/джигити.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Съвсем оплескахте темата.

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
valiosport написа:Колеги от днес съм с Оsram Silverstar +50% махнах 130/100 ватовите крушкисамо на фарчетата против мъгла съм ги оставил, но аз не ги пускам
Не разбирам защо ги смени?
Всеки дава акъл и се прави на моралист, а никой не спазва правилата и само флуудва темата.
п.п. Прати ми на л.с. от къде да си купя такива крушки.
-
- Двигател:
R@do написа:valiosport написа:Колеги от днес съм с Оsram Silverstar +50% махнах 130/100 ватовите крушкисамо на фарчетата против мъгла съм ги оставил, но аз не ги пускам
Не разбирам защо ги смени?
Всеки дава акъл и се прави на моралист, а никой не спазва правилата и само флуудва темата.
п.п. Прати ми на л.с. от къде да си купя такива крушки.
Смених ги защото единия ми фар е с гаден рефлектор и искам да си сложа първо хубави фарове и да ги видя как светят. Тея крушки са с по къс живот от стандартните крушки, пък и не виждам разлика дали денем ще карам с 55 или със 130 вата

Смених късите с Osram Cool Blue. Засега не мога да кажа какъв е ефектът, чак довечера ще видя, но се чудя дали не сгреших - по VIN излезе да са H7 на Пасат Б5.5 (2004), но гледам тук дискутирате H7 за габарити, та се чудя правилните ли сложих?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”