Понеже моето табло е точно от този модел
ето как изглежда то

Интересува ме то има ли MFA опцията за да знам да си я добавя ...
К.Одаджийски написа:Няма МФА това табло, само ония с двата дисплея имат.
HukuTyY написа:К.Одаджийски написа:Няма МФА това табло, само ония с двата дисплея имат.
Грешиш колега.Това табло има
Всичките табла с мфа можеш да ги познаеш по часовника.Той седи по изместен в дясно на прозорчето,като този на снимката
Минах пред 4 табла и знам![]()
Тези които часовника им е точно ама точно в средата нямат мфа но този на снимката съм сигурен,че има![]()
Почти всички(да не кажа всички)табла до 240 и 260 имат
HukuTyY написа:К.Одаджийски написа:Няма МФА това табло, само ония с двата дисплея имат.
Грешиш колега.Това табло има
Всичките табла с мфа можеш да ги познаеш по часовника.Той седи по изместен в дясно на прозорчето,като този на снимката
Минах пред 4 табла и знам![]()
Тези които часовника им е точно ама точно в средата нямат мфа но този на снимката съм сигурен,че има![]()
Почти всички(да не кажа всички)табла до 240 и 260 имат
stefan4o написа:Като го разглобиш ще се досетиш. Накратко - жилото върти една шайба. На нея има една пъпка. При таблата с МФА има поставена джаджа, чието име не зная, но явно работи на принципа на индукцията и отчита всеки оборот на въпросната шайба. Нещо като датчик на Хол е, предполагам. И така предава информацията натам, която се обработва и изразява в цифров вид на дисплея. Всяко табло има такава "пъпка" на въпросната шайба.
HukuTyY написа:http://www.cars.bg/u434870
Г60-тата и 9А-то имат.
Това в обявата има,а не е с ел километраж.
Макар че сега,като гледам на тези с мфа пише мфа1 отстрани до часовника,а на това в обявата не пише нищо но трябва да има мфа
HukuTyY написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=102830&hilit=%D0%BC%D1%84%D0%B0
Ето ти трети вариант
Тези с 2е мотори също имат мфа и километраж с жило.Моето табло(старото)беше от г60 без ел километраж но с мфа и една лампа доло за мигачите.Сега съм с табло пак от Г60 но с ел километраж и мфа.
Тези в моргата хич не ги слушай,щото повечето си мислят,че караме Пассат 2ки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта