ключалки на г -4
ключалки на г -4
Здравейте колеги ,имам следният проблем когато си купих колата установих ,че патроните на двете врати не работят не оключват, и не заключват колата,а само се въртят от и до някакво полужение ,можели това да е направено с някаква защитна цел -незнам ,на ми писна станели нещо с дистанционното край. Някои може ли да ми каже дали патроните може да се оправят или как се сменят.Благодаря!
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Re: ключалки на г -4
Чупи се ето тази част
и ключа не може завърти механизма. Това се продава като отделна част и може да се смени.
и ключа не може завърти механизма. Това се продава като отделна част и може да се смени.
Благодаря ти много клега!!!! Но можеш ли да ми кажеш как се сменя. Благодаря ти предварително.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
И не само тази част!Иди на ключар,той знае какво да направи!
Ако ти се занимава с пружини,менгемета и финна работа обвързана с много нерви и много свободно време си купуваш 2 патрона втора ръка от vw,skoda,seat....и действай внимателно като сваляш...
Гледай кое от къде махаш,за да знаеш после къде да го сложиш!
Ако ти се занимава с пружини,менгемета и финна работа обвързана с много нерви и много свободно време си купуваш 2 патрона втора ръка от vw,skoda,seat....и действай внимателно като сваляш...
Гледай кое от къде махаш,за да знаеш после къде да го сложиш!
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Но можеш ли да ми кажеш как се сменя
Няма как да ти обясня тук!!! Не е нещо чак толкоз сложно,свали ключалката тя се държи на един болт. Като я свалиш и разгледаш механизма ще прецениш дали можеш да се справиш. И не бързай да купуваш ключалки втора ръка на мен ми взеха 25лв.След това видях "въпросната" част да се продава в магазин.
Успех
здравейте колеги и на моята 4-ка има същия проблем изобщо немога да завъртя ключа само влиза възможно ли е и моят проблем да е същия? 
briz написа:здравейте колеги и на моята 4-ка има същия проблем изобщо немога да завъртя ключа само влиза възможно ли е и моят проблем да е същия?
При теб най-вероятно са клеясал патроните на ключалките, свали ги внимателно и ги промий, след което ги гресирай на ново. Ако случайно проблема е друг ще го видиш в процеса на разглобяване. успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”